p e b b l e
New member
ארוחת היכרות לצמחונית בפוטנציה
אקדים ואומר שאינני מהמסיונרים ואני לא מתערבת בצלחות של אנשים אחרים. לפני כשבועיים הכרתי הייתי בבראנץ' ויצא לי לדבר עם בחורה נחמדה, כשסיפרתי לה שאני צמחונית היא מאוד התעניינה איך מסתדרים ואמרה שהיא מאוד היתה רוצה לעבור לצמחונות אבל לא יודעת איך. מכיוון שגם היא וגם בעלה ממש נחמדים אמרתי לה שאני אזמין אותם לארוחה צמחונית אצלי כדי שתראה שזה לא קשה זה דווקא קל (לה לה לה לה לה
) ונראה לי שהיא די התלהבה מהרעיון. עכשיו מגיעה הדילמה של מה להגיש. אני לא רוצה להגיש את המנות הצמחוניות הבאנליות שכל צמחוני מקבל כשהוא הולך לארוחה של לא צמחונים: פסטה, סלט ואולי איזה אורז. אני רוצה להראות לה מגוון של מנות משביעות שיכולות להוות ארוחה או לפחות מרכזה. מצד שני אני לא רוצה להטביע את אורחי בשילובי דגנים וקטניות. אשמח להצעות לתפריט או סתם מנות מוצלחות. תודה.
אקדים ואומר שאינני מהמסיונרים ואני לא מתערבת בצלחות של אנשים אחרים. לפני כשבועיים הכרתי הייתי בבראנץ' ויצא לי לדבר עם בחורה נחמדה, כשסיפרתי לה שאני צמחונית היא מאוד התעניינה איך מסתדרים ואמרה שהיא מאוד היתה רוצה לעבור לצמחונות אבל לא יודעת איך. מכיוון שגם היא וגם בעלה ממש נחמדים אמרתי לה שאני אזמין אותם לארוחה צמחונית אצלי כדי שתראה שזה לא קשה זה דווקא קל (לה לה לה לה לה