הנה המתכון הספונטני של ארפי../images/Emo41.gif
המצרכים: בצל בשר בקר חתוך לקוביות שום פלפל גרוס פפריקה מתוקה עגבניה סלרי פלפל ירוק עלי דפנה כרוב כבוש חתוך (אתם יודעים בקופאת שימורים) אופן ההכנה: מטגנים בצל שמים את הפפריקה שהבצל מזהיב מעט ואז שמים את קוביות הבשר מוסיפים את הסלרי החתוך, שמים פלפל ירוק חתוך את העגבניה החתוכה את השום את המלח לפי הטעם את הפלפל האנגלי את עלי הדפנה ורבע כוס מים ומבשלים על אש קטנה עם מיכסה. חייב להשגיח שיהיה רוטב, ובסוף כשזה מוכן מוסיפים את הכרוב הכבוש לעוד חמש דקות בישול. לאילו שלא שומרים כשרות להגשה: ניתן להוסיף על האוכל שמזוג לצלחת קצת שמנת חמוצה עם פטרוזיה חתוכה ליופי. מבטיחה לצלם המצלמת הנט את הצלחת שזה יהיה מוכן. נ.ב למי שיש פריקה מהונגריה זה מוסיף לטעם להשתמש בה.