ארוחת הצהרים של היום

מאיוש י

New member
ארוחת הצהרים של היום

מאפה בצק 200 גרם חמאה 500 גרם קמח חצי אפיה חצי שמנת חמוצה או חצי כוס חלב 1 ביצה ללוש לבצק לרדד דק דק למלא במלית לסגור לרולדה ולחתוך לפרוסות להניח בתבנית כשרואים את המילוי אני מילאתי בצל מטוגן עם פטריות מרחתי מעט רסק פיזרתי את הפטריות הוספתי זיתים גבינות צהובה וכנען גם בולגרית.פיזרתי בזיליקום ואורגנו. מעל הכל פיזרתי טונה מלח ופלפל שחור מעט . לאפות עד להשחמה . אפשר למרוח בביצה ואפשר גם בלי
 

יוכי68

New member
וזה מה שאני אוכלת עכשיו

ספגטי עם חצילים וחומוס, סויה, צ'ילי מתוק, קטשופ מעט שום.......שניצל תירס מוכן וירק טרי......טעיםםםםםם
 

מאיוש י

New member
בתאבון נראה טעים ,מתה על חצילים

הבעיה שרק אני אוהבת חצילים בבית........
 

יוכי68

New member
ומה את חושבת אצלי???? גם לא אוהבים

מה עשיתי, חילקתי את הספגטי לשניים - חלק לגדולים וחלק לקטנים רק עם הרוטב בלי החצילים.......הם עושים בעיות עם בצל, כרפס והירוקים למיניהם.......אז אני מחפשת פתרונות יצירתיים.....כי על בצל אני לא מוותרת למשל - או שאני מבשלת אותו גדול ולא שמה להם בצלחת, או מגררת דק דק, או אומרת להם שזה משהו אחר...חחחחחח אבל זה לא עובד עליהם........חחחח
 

מאיוש י

New member
גם אני מנסה לעבוד עליהם חהחחה

אבל הם טועמים הבן שלי אומר לי מה זה החתיכות האלו?..... אני אומרת לו זה תבלין שאתה לא מכיר זה לא בצל ..... אבל אין סיכוי הגדול שלי הכי בעיתי חוץ מטבעול תירס וספגטי לבן ללא רוטב הוא לא אוכל כלום
 

מאיוש י

New member
יוכי שלשום הכנתי את העוגיות המלוחות

והוספתי להן תבלין שנקרא מחלב מישהו מאחד הפורומים המליץ לשים ויצא ממש טעים זה קיבל מין ארומה נפלאה וטעם טוב.
 

יפית מן

New member
מאיושילה איזה טלפתיה,בדיוק אתמול,

קניתי בראשון לציון בקונדיטוריה כאלה עוגיות מלוכות אני מבקשת את המרשם שלמתי על כל קופסא, קטנה 16 שקל קניתי 4 נא לכתוב תואלי בטובך את המרשם ואודה לך מאוד אני מתה על המלוח..תודה למפרע
 

מאיוש י

New member
יפית בואי אלי אמכור לך קופסא ב 10חהחהחהח

בבקשה המתכון כבר נתתי אותו כאן קילו קמח כף שטוחה מלח חצי כפית סוכר חצי כוס שמן מרגרינה וחצי 1 אבקת אפיה מים כמה שנכנס בערך כוס וקצת. ללוש הכל לבצק יש אפשרויות להוסיף לבצק,קצח,או קימל. ליצור עיגולים לתבול בביצה ובשומשום ולאפות עד שיזהיבו ב180
 

מאיוש י

New member
התבלין הזה נמצא רק בשוק

לא ראיתי אותו בסופרים .זהו למעשה הגרעין של הדובדבן טוחנים את זה ושמים ממש מעט לקילו קמח שמתי רבע כפית
 
למעלה