ארוחת חג

שמופית

New member
מה, יש מישהו שכן רוצה ../images/Emo35.gif

סתאאאאאאאאאאאאםם.... זה מסוג החובות האלה, שעושים פעם-פעמים בשנה (ראש השנה ופסח). לא הרבה אוהבים את ההמולה והבלאגן והחיוכים (המאולצים לפעמים) והנסיונות ליצור שיחה, אבל אין הרבה מה לעשות וצריך להתלבש יפה, לחייך לדודה ולקבל נשיקות מהסבתא (וכמובן לשמוע "בשנה הבאה תבואו שלושה"
) אבל תכל´ס - למה אתה לא רוצה ללכת ???

אם אני אענה...

בנות הפורום יכעסו עלי, רק נאמר שזה קשור בספורט
אבל ברמה העקרונית, יש לנו 24 שעות ביממה והדברים שאנו רוצים וצריכים לעשות תופסים הרבה יותר מזה. לכן אנחנו בונים סדרי עדיפויות (לא, לא רק ספורט) והארוחה פשוט לא גבוה מספיק ברשימה.... הלוואי והייתי

שמופית

New member
ומה אומרת זוגתך בנושא ?

אם גם אצלה זה לא גבוה ברשימה, אז תוותרו.... (אפילו שאם זה תלוי שהמשך יחסים תקינים עם ההורים/חמים, עדיף ללכת ולוותר על 3 שעות מהיממה... מקסימום תקום מוקדם יותר למחרת
)

שמופית

New member
אז הייתי אומרת שאין הרבה מה לעשות

(שהרי אני לא רוצה לייעץ לך אישפוז בבי"ח, תאונת פגע וברח וכיו"ב). תנקה מאחורי האוזניים, תלבש חיוך יפה ולך לאכול ארוחת ערב חגיגית
ושתהיה לך שנה טובה

shelycat

New member
JUST SAY NO

אנחנו (בעלי ואני) אימצנו עצמנו את הגישה שבה אנחנו לא חייבים ולא מרגישים לא נעים לסרב לארועים מהסוג המשפחתי מחייב ואנחנו גם לא מרגישים חובה ללהסביר את עצמנו.

shelycat

New member
.............

האמת לא פיספסתי כלל פשוט עמית ואני היינו במצב דומה (פעמיים) ופשוט הוא קיבל "חנינה" לחלק מהערב מראש תמורת השתדלות לגבי דבר אחר שהיה קצת יותר קריטי לי . ובאופן כללי שנינו מבריזנים לא קטנים כולל הברזות מארועים משפחתיים "חשובים" כמו בריתות/ימי הולדת ושכאלה לטובת אימון או סתם סתלבט. בכל מקרה תגשש בעדינות אם יהיה בסדר להגיע קצת מאוחר יותר לעיניין או לצאת קצת קודם-במקרה הכי גרוע תדרוש "פיצוי"
על הוויתור (הוא עלול להיות יותר משתלם ממה שתפסיד כמו חנינה מארועים אחרים, כרטיסים למשחק+ליווי של זוגתך או כל דבר אחר).

אחלה הרעיון

אחוות
ים משתלמת בהחלט
עכשיו אני יודע מי יבוא איתי למשחק הבא שאצליח להשיג לו כרטיסים....
ואם היא תכעס עלייך - תבליגי
טוב נו אז נאכל
ו-

shelycat

New member
אני חתול יוצא פולניה הבלגה מגיעה

אצלנו BUILT IN
. בכל מקרה שיטות הפיצויים עובדת אצלנו מאוד טוב אבל תיזהר זה טריק שנלמד מאוד מהר ויהפוך לדו צדדי.

למעלה