ארוחת לילה לבת 8 חודשים

ארוחת לילה לבת 8 חודשים

הבת שלי בת 8 חודשים. אוכל פירות וירקות כאשר אני בעבודה ויונקת כשאני בבית. לאחרונה אני מרגישה שהיא ממש זקוקה ליותר אוכל וחשבתי מה ניתן לתת לה לפני השינה מזין בנוסף לציצי? ניסיתי דייסה שיבולת שועל והכנתי אותה על בסיס מים כי אני לא כ"כ אוהבת לשאוב ולא ממש בעד תמ"ל. היא אכלה את הדייסה פעמיים ויותר לא רצתה בפעמים שהיא אכלה דייסה היא ישנה במשך 5 שעות רצוף!!!!!!!! שזה נדיר. אבל יותר לא מוכנה לאכול אותה. מה עוד אפשר להציע לה כארוחת לילה???? ובנוסף האם מותר לי לעשות עיסוי? האם זה לא יכול לפגוע באספקת החלב או משהו? קבעתי ספא האם זה בסדר לשכב במשך שעה על החזה?

ארוחת לילה

בגיל 8 חודשים יש הרבה דברים שאפשר להציע לה לאכול. ישנם תינוקות שממש אוכלים מה ששאר המשפחה אוכלת (מלבד מה שאסור עדיין, כמו דברי חלב וביצים). למשל- פרוסה עם חומוס, אורז ועדשים, ספגטי בלונז, ועוד. וישנם תינוקות שעדיין לא מתמודדים עם אוכל מוצק יותר. לגבי עיסוי- צריך להודיע למעסה שאת מניקה. לגבי שכיבה על החזה- אם זה כואב, לא כדאי.. אני מכירה אישה שקבלה דלקות חוזרת בשד עד שגילתה שהסיבה היא השינה על הבטן. אבל באמת מדובר רק על שעה אחת. בכל מקרה- כדאי להניק קודם, ואז תהיה פחות בעיה. בהצלחה! אורית מדריכת לה ל'צה

למעלה