הזמנתי ליום שבת 15 ילדים בגילאי שנתיים עד חמש. הפיתרון הקל הוא להגיש במבה/ ביסלי ודומיהם, אבל מאחר והמפגש יהיה בבוקר אני מחפשת רעיונות אחרים להגשה. בתפריט יהיו פיצות ובורקסים. אשמח לרעיונות נוספים.
בורקיטס מיני פיצות פשטידת אטריות וגבינות -לאפות בתוך תבנית שקעים - לא פשטידה שלימה פנקייס עם סירופ בלינצ'ס במילוי שוקולד זה מה שכרגע אני זוכרת, מציעה לך להיכנס לשורת הסרגל למילה גלריות ושם תוכלי לקבל כמה רעיונות מהתמונות שתיראי.
מצאתי בטאגליינס (החיפוש זורק אותי החוצה) פשטידת איטריות וגבינה של מדינת ישראל וחכי שנופר תחזור מקניות גם לה יש משהו. לא ניסיתי אף אחת מהן אבל אני בטוחה ששתיהן - חבל"ז
לגבי מטבלים - אפשר להכין מגבינה לבנה בכמה טעמים/צבעים תירס - אפשר בקלחים שחתוכים לרבעים חטיפי מלאווח מיני סנדוויצ'ים (גבינה צהובה, טונה, אבוקדו, חביתה, אוף ברחו לי כמה) בטח לגבי מתוק אין לך בעיה . . .
-שבלולי פיצה -בואיקוס -פשטידת תירס -בורקסים קטנים ממלוואח במליות שונות (גבינה צהובה, גבינה בולגרית וזעתר) -ביצים קשות במליות שונות (לערבב את החלמונים עם גבינה וכל פעם לשנות את תיבול הגבינה לצבע ורוד להוסיף פפריקה ולבע ירקרק להוסיף זעתר או אורגנו או שמיר קצוץ) -למלא חצאי עגבניות שרי בקוביית גבינה צהובה וזית מושחלים על קיסם. -מאפינס שונים וצבעונייים נתתי קישור לפני כמה ימים יש מתקוים ויש מלוחים כדאי להכין משני המינים עם כל מיני הפתעות בפנים כמו שוקולד ציפס או אננס או אפרסקים משומרים קצוצים -ועוגה שוקולדית מאוד וצבעונית כמו שילדים אוהבים