בעיקרון, כל מה שמתאים להכין למשפחה, רק בכמויות יותר קטנות.
בכל יום חמישי יש כאן מדור שנקרא מה בסירים, ובו אנחנו מספרות מה נבשל לכבוד שבת. כל אחת והסגנון שלה.
בהצלחה.
ברוכים הבאים לפורום!
האמת היא שהיא אתם מאוכלי השאריות בראשון-שני, אז גם אם נשאר לא נורא.
אצלנו מתחילים במרק ועוברים לדג, משהו מפחממות, תוספת ירקות.
משתדלים סלט או שניים עם החלה (מטבוחה, חומוס, חצילים), לעיתים קנויים לעיתים מעשה ידינו.
ומוזמנים להציץ בשרשורי "מה בסירים" בימי חמישי כפי שאורני הציעה.
גמר חתימה טובה!
אנחנו אוהבים להתחיל באוכל קטן= מעט סלטים, ממרחים עם החלה להמשיך בעיקרית שיכולה להיות דג או בשר/עוף, אני מאוד אוהבת טעמי המטבח האסיאתי תמיד יהיו ירקות חיים או מבושלים ועל קינוח לא מוותרים
אנחנו אוהבים להתחיל באוכל קטן= מעט סלטים, ממרחים עם החלה להמשיך בעיקרית שיכולה להיות דג או בשר/עוף, אני מאוד אוהבת טעמי המטבח האסיאתי תמיד יהיו ירקות חיים או מבושלים ועל קינוח לא מוותרים