ארוחת ערב....

Happy1

New member
ארוחת ערב....../images/Emo68.gif

חבר´ה...שקט כאן היום...
ובכן...מה קורה איתי ? אחרי שלושה שבועות של תזונה שפויה ונכונה (מי סופר ?) אני לאט לאט מגלה על עצמי דברים... שמתי לב שהמושג של ארוחת ערב השתנה עבורי. מכיון שאני הטיפוס שאוהב לאכול ולנשנש ולא מוכנה לוותר על ההנאה, הרבה פעמים אני עושה זאת על חשבון ארוחת הערב. אני חושבת שמתוך שבעה ימים בשבוע, אולי יום אחד אני אוכלת ארוחת ערב כמו שצריך. בשאר הימים, אני אוכלת חטיפים קטנים שמצטברים יחד לארוחה. לדוגמא אתמול נסעתי אחרי העבודה לעזריאלי לסידורים. סיימתי שם בשעה 19:00וכבר הייתי רעבה לארוחת ערב. חשבתי לעצמי אולי כדאי להזמין ארוחה מהתאילנדית, התלבטתי מעט, אבל אז החלטתי (גם מטעמי חסכון בכסף) שאולי לא כדאי. הגעתי הביתה וארוחת הערב היתה קופסא קוטג´ שלמה (בשביל החלבון - מתה על קוטג´ עם כפית) וקערת פופקורן קטנה (בשביל הפחממה). הייתי שבעה ומאושרת. כמובן, קינחתי בשני ארטיק שוקו דיאט. איך אפשר לוותר ?
ארוחת הערב הזו כבר הפכה לסטדרט בחיי. אני יודעת שבמילא ארצה לנשנש. אז גם ארוחה מלאה וגם נשנוש ? בשביל מה ? אני במילא שבעה מהנשנוש... סה"כ אתמול היה יום מעולה (שגם כלל 2 עוגיות שוקולד) בערך של 1200 קלוריות (לא יום ספורט). היום מתכננת 45 דקות משקולות עם אירובי אחרי העבודה. מחר, Tae-Bo. שבת - מנוחה כנראה... היום אכלתי צהרים תאילנדי: אטריות אורז+ירקות+מעט עוף שביקשתי שיכינו לי בלי שמן. המנה היתה גדולה ומפוצצת (לטעמי בסביבות 600 קלוריות) אבל כל כך שבעתי שאפילו לא אכלתי עוגיה לקינוח. זה השביע אותי הרבה הרבה יותר מהסלט עם הבטטה והטונה שאני בדרך כלל אוכלת... עכשיו גם תהיה לי אנרגיה טובה לספורט. חבר´ה, אם לא נדבר, שיהיה סופ"ש מעולה !!!

למעלה