וגם קוגל אטריות
אימי מכינה קוגל אטריות שגם הוא חביב על הילדים. היא מכינה בשני אופנים - ירושלמי עם פלפל (שאותו למרבה הפלא הילדים מאד אוהבים), ובגרסה מתוקה (עבורי...). המתכון הוא מהספר של רינה ולירו, אם איני טועה בשם. אם תרצי, אמרי לי ואקליד לך. עוד הולך אצלינו טוסט כריך (גב"צ בין שתי פרוסות, אפוי במכשיר הטוסטר הלוחץ), קורנפלקס, קרואסונים שנקנו באותו יום, בטטות אפויות (פרוסות בטטה, שחשוב שתהיה טריה, אפויות עם קצת חמאה עד להתרככות), כריכי חומוס (אני מסירה את הקרום של הלחם...).