ארוחת ערב

• פותח הנושא jif
  • פורסם בתאריך

jif

New member
ארוחת ערב

הי לכולם, אני מפורום שכן ואולי תוכלו לתת לי מס' רעיונות. בתי בת שנתיים ומאוד הייתי רוצה לגוון לה את ארוחות הערב שלה. במקום שוב ביצה וירקות גם דברים אחרים. היא לא אוכלת סנדביצ'ים, בורקסים, פיצות וכד'. תודה מראש

דורית++

New member
לביבות גבינה

הכנתי היום, ונטרף (ע"י שני בני ארבע וחצי): קופסה גבינה לבנה 2 ביצים 3-4 כפות קמח תופח 2 כפות סוכר (או לפי הטעם) מערבבים ומטגנים. אני נוהגת לטגן בחמאה.

דורית++

New member
וגם קוגל אטריות

אימי מכינה קוגל אטריות שגם הוא חביב על הילדים. היא מכינה בשני אופנים - ירושלמי עם פלפל (שאותו למרבה הפלא הילדים מאד אוהבים), ובגרסה מתוקה (עבורי...). המתכון הוא מהספר של רינה ולירו, אם איני טועה בשם. אם תרצי, אמרי לי ואקליד לך. עוד הולך אצלינו טוסט כריך (גב"צ בין שתי פרוסות, אפוי במכשיר הטוסטר הלוחץ), קורנפלקס, קרואסונים שנקנו באותו יום, בטטות אפויות (פרוסות בטטה, שחשוב שתהיה טריה, אפויות עם קצת חמאה עד להתרככות), כריכי חומוס (אני מסירה את הקרום של הלחם...).

גילור

New member
מצטרפת לבקשה... גם ביתי בדיוק באותו

גיל... ואגב, היי JIF יקרה!!! נשיקות לזאטוטה...

qt1

New member
אפשר כמה דברים ../images/Emo141.gif

אלה הדברים שאני מכינה, אם תחפוצנה באחד המתכונים אני ארשום אותם בשמחה. דייסת סולת מתוקה. אטריות עם גבינה או שמנת (מומתק ע"י סוכר , וניל וקינמון). לחם מטוגן עם גבינה צהובה. ביצה בקן. מרק חם (בחורף אצלי יש דרישה למרק לפני השינה). פשטידה (כל פשטידת ירקות וגבינה). פנקייק. זהו לבינתיים , אם אזכר בעוד אוסיף בהמשך... ליל מנוחה

ד ז י ר ה

New member
תוכלי בבקשה להקליד את המתכון ל-

פשטידת ירקות וגבינה ? ואם בא לך גם לפנקייק ?

שלום לכל המצטרפות החדשות../images/Emo39.gif

נחמד שהצטרפתן לפורומינו הקט
קודם כל יש לנו במאמרים מקבץ מתכונים שונים שנכתבו כולם על ידי חברי וחברות הפורםו וכדאי להציץ. שנית, אני רוצה להמליץ בהזדמנות על ספר מתכונים לתינוקות של אנאבל כרמל. פשוט ומקסים. ולגבי גיוונים ודברים נחמדים- הנה רעיון בשני שלבים: שלב ראשון: מכינים סנדוויץ' משתי פרוסות לחם ובתוכו כל מה שנראה לך מזין ומתאים, החל מסלט טונה וכלה בממרח אבוקדו או כל דבר שאת היית שמה בסנדוויץ' (תנסי גבינה בולגרית ואבוקדו - זה מצוין) שלב שני: קחי חותכני עוגיות - כאלה שיוצרים איתם צורות בבצק וחתכי צורות מתוך הסנדוויץ' עצמו. יתקבלו סנדוויצונים מקסימים בצורות חביבות - אפשר להוסיף להן תוספות, למשל - אם חתכת עיגול - הוסיפי עיניים משתי חתיכות זית וחיוך מפלח עגבניה קטן. ועכשיו - שני רעיונות שמבוססים דווקא על הארוחה הסטנדרטית של ביצים וירקות: 1. הביצה שהתחפשה (כן, זאת מהספר): מכינים ביצה קשה חותכים חתיכה מהבסיס הרחב כדי שניתן יהיה להעמיד אותה בצלחת. חותכים את החלק התחתון מעגבניה אדומה, ומניחים ככובע על הביצה. מנקדים את העדבניה בנקודות מיונז מתקבלת פטריה! מסביב לפטריה-ביתה עורכים פרוסות מלפפונים, גזרים וזיתים, מקשטים בנקודות גבינה לבנה - וזה כמובן השדה שבו היא עומדת. 2. חביתה מחייכת: מכינים חביתה רגילה ומניחים במרכזה של צלחת גדולה ממקלוני גזר ומלפפון עושים שיער מסביב פרוסות עגבניות חתוכות לחצאים הם הפה העיניים מזיתים הגבות מגמבה אפשר להוסיף זקן מנבטים דקים ועוד ועוד רעיונות כיד הדמיון. משעשע ומזין
נשיקות לקטנטנה

גם לעקרות בית יש מה לתרום

כולם מוזמנים לבדוק את הגלריה בפורום "עקרות בית", שם יש רעיונות לארוחות יצירתיות- קישוטי צלחות וכו'. חוץ מזה, הפורום שלכם מצוין!!!

Mלביאה

New member
מקווה שלא מאוחר מדיי, וכנראה שגם לא

יקפוץ... אבל, בתה של השואלת בת שנתיים, ודינו של גזר לא מבושל כדינם של אגוזים, פיצוחים ופירות מיובשים: לא מתאים לילדים מתחת לגיל ארבע- חמש. חוץ מזה, הרעיונות מ ק ס י מ י ם ...

גמדים

New member
קציצות תפוח אדמה

ילדי אוהבים את זה מאד: 2 תפוחא לא מבושלים מגוררים דק 3 תפוחא מבושלים מגוררים דק 2 ביצים מלח , פלפל , לפי טעם לערבב הכול ןלטגן בשמן חם זה ממש מעדן בתאבון

גמדים

New member
שכחתי , סליחה

למתכון תפןח"א צריך להוסיף שתי כפות פרורי לחם , או קמח מצה. בתאבון וסליחה

למעלה