יום רביעי במרחשת
קציצות סלק ושבבי סויה, מודבקות בקמח מאש, מתובלות עם קינמון וכמון.קטנות קטנות. מטוגנות ליצירת מעטה פריך. מונחות בתבנית, בתחתיתה פרוסות דקיקות של חצילים עליהם פרמזן טבעונית בגרור עדין ומלח, מעל עלי סלק ללא שידרות ומעל הקציצות. מעל הכל רוטב משקדיה, הרבה שום, מעט מים , פטרוזיליה ומלח. אחרי זילופו הכנסתי לתנור.
בתבנית אחרת אפיתי אצבעות בטטה ותפוחי אדמה ורבעי בצל עם מלח גס ומוברשות בשמן זית.
אתמול הבכור הכין אורז בשמתי מלא (ששרה לילה במים) עם הרבה תבלינים ו...לימון פרסי אותו הוציא מהסיר בסוף. יצא נפלא.
קציצות סלק ושבבי סויה, מודבקות בקמח מאש, מתובלות עם קינמון וכמון.קטנות קטנות. מטוגנות ליצירת מעטה פריך. מונחות בתבנית, בתחתיתה פרוסות דקיקות של חצילים עליהם פרמזן טבעונית בגרור עדין ומלח, מעל עלי סלק ללא שידרות ומעל הקציצות. מעל הכל רוטב משקדיה, הרבה שום, מעט מים , פטרוזיליה ומלח. אחרי זילופו הכנסתי לתנור.
בתבנית אחרת אפיתי אצבעות בטטה ותפוחי אדמה ורבעי בצל עם מלח גס ומוברשות בשמן זית.
אתמול הבכור הכין אורז בשמתי מלא (ששרה לילה במים) עם הרבה תבלינים ו...לימון פרסי אותו הוציא מהסיר בסוף. יצא נפלא.