ארוחת צהריים בצהרוני הגנים

paolas

New member
ארוחת צהריים בצהרוני הגנים

שלום לכולם. ברצוני להעלות את נושא ארוחת הצהריים בצהרונים המופעלים ע"י נווה נופש, כיוון שזאת הארוחה העיקרית אצל בתי. מבירור קצר מצאתי שהמנה הבשרית היא תעשייתית (פרט למנת העוף) ולא בייתית כפי שהם טוענים: נקניקיות, המבורגר, שניצלונים - קפואים, מנת פחמימות ועוגיות/ופלים כקינוח. ברצוני לדעת האם הדבר מטריד עוד הורים ואם כן, האם אפשר לדרוש מנוה נופש לעבוד עם קייטרינג בריא יותר. תודה.

rakef

New member
מטריד

בהחלט מטריד, וממה שהבנתי גם אין להם קינוח (פרי) ברוב הימים. אני גם חושבת שצריך לבקש ארוחות ביתיות כפי שהובטח.

bony27

New member
../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif../images/Emo94.gif

בהמשך לדרישתך המוצדקת לקבל ארוחת צהריים בייתית כמובטח, וכן קינוחים בריאים כגון פירות ולא ממתקים ולחם עם שוקולד, כדאי גם לבקש לקבל תפריט מפורט ואת שם הקייטרינג עימו הם עובדים. בהצלחה!

פז רביד

New member
פתרון מוצע

מניסיון - לפני שנתיים עלו טענות דומות לגבי א. הצהריים בצהרונית שפעלה בביה"ס לפיד. הנושא נפתר באמצעות מפגש של ההורים עם נציגי חברת הקייטרינג ש"פתחו שולחן" והציגו את התפריט הנשלח לילדים. הרבה סימני שאלה הוסרו בעקבות אותו מפגש. אני מציע שנציגי וועדי הגנים בהם פועלת נווה נופש יבקשו לארגן מפגש שכזה.

ארוחת צהריים בצהרוני הגנים וביה"ס

בצהרוני הגנים וביה"ס מספק קייטרינג "לאנצ' טיים" את ארוחת הצהריים. ארוחת הצהריים כוללת מנה עיקרית, תוספת פחמימות וירק מבושל/חי. אני טעמתי ארוחת צהריים שלהם :שניצל, פירה ואפונה ,האוכל ברמה גבוהה והאוכל ביתי (לא שניצל קפוא מחומם-ממש לא). חלק מהימים (התפריט משתנה מיום ליום ומשבוע לשבוע ומגן לגן - עדין מנסים לבדוק מה הילדים אוהבים ואוכלים(יש ימים שבהם האוכל "פחות בריא"כמו המבורגר ונקניקיות אך רב הימים הם מקבלים שיפודים, חזה עוף, עוף ועוד והתוספות תמיד מזינות תפו"א, ספגטי, אורז וירקות). אני מציעה להסתכל בתפריט על הלוח בגן ולראות מה הילדים אוכלים (כמו כן ניתן לטעום יום אחד בצהריים, אם אתם מגיעים מוקדם... ). אם יש ביה ספציפית, ניתן לפנות לצוות ויבדקו זאת. חברת הקייטרינג מצידה מוכנה לספק כל אוכל שנבקש,ולכן החבר. ה זו לא הכעיה במקביל בדקתי את נושא הפרי כקינוח והבהירו לי שפעמיים בשבוע יש פרי ובשאר הפעמים קינוח מתוק, ביקשתי להגדיל את מינון הפירות וכשמישהו ירצה משהו מתוק , תמיד יש כריכים עם שוקולד.

למעלה