מתכון: אטריות עם כרוב (kapoztas kocka) רכיבים: לארבעה עד חמישה אנשים: כרוב אחד קטן או חצי כרוב גדול חצי שקית אטריות מרובעות שמן קנולה או שומן אווז פלפל שחור מלח אופן הכנה: קוצצים דק את הכרוב. מאדים על להבה נמוכה ומתבלים בהרבה פלפל שחור ובמלח עד שהכרוב רך. מערבבים מדי פעם. מבשלים את האטריות במי מלח , שוטפים במים קרים ומסננים. מוסיפים לכרוב ומבשלים יחד עוד מס' דקות. טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך. הערות: אפשר ואפילו רצוי להכין את הכרוב יום לפני ההגשה. לבשל טרי את האטריות ולבשל את הכרוב עם האטריות עד שהתבשיל חם ומוכן. מקור המתכון: ד ר ו מ י ת 1 הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2