ארוחת צהריים מוצלחת!

ארוחת צהריים מוצלחת! ../images/Emo187.gif

אכלתי היום ארוחת צהריים מוצלחת, בריאה, זולה ומגוונת, רציתי להשוויץ... ולפתוח שירשור בסימן: ומה את\ה אכלת היום לארוחה"צ? (המצאתי ראשי תיבות - האמנם?) אז אני אכלתי ככה: מרק בטטות שועית צהובה (זה מעין מקלות כאלו) מבושלת בצורה מוצלחת למדי סלט חצילים הומ-מייד, מעורבב עם בצל חתוך פשטידת ברוקולי פרוסות טופו מבושלות ברוטב סויה וגרגירי שומשום.

rastotman

New member
אז אני רוצה לפרסם את המרק כל מה שיש

בבית שלי- (למרות שזאת לא בדיוק ארוחת צוהריים מאוזנת, אבל זה בהחלט סביר, זול ותוצרת הארץ (חוץ מהאיטריות אורז כמובן). שלוש עגבניות קלופות ומגורענות- (היה לי משעמם) מיץ של תפוז אחד בצל גזר מים, שמן זית, תבלינים שני קישואים וקצת איטריות אורז שהוספתי בסוף -העניין הוא שלקחתי לי כוס מרק אחרי שזה רתח חצי שעה וזה לא היה מספיק מרקי לטעמי אז השארתי את זה על האש עד שסיימתי לאכול- כשחזרתי לכיריים זה הפך לתבשיל מעניין בטעם סלק ובלי טיפת נוזלים. מומלץ, אני הולכת לחמם לעצמי קצת מזה עכשיו וגם קצת מהממולאים של סבתא (שימו עגבניות וסוכר בתוך האורז של הממולאים שלכם- זה פשוט טעים).
.

Neta558

New member
מתכונים-היכן?

אני אכלתי היום בחוץ, לצערי, כך שנאלצתי להסתפק באוכל תעשיתי לא מושקע ולא חם. כלומר, האוכל היה חם, אבל סתם בשל חימום מתמשך.. לא כמו אוכל ביתי שמקרים חום ואהבה מבפנים... (רדיואקטיביות, מישהו?)
בכל מקרה, אכלתי פסטה וקצת סלט פירות מגעיל למדי. עכשיו ספק לנו מתכונים לארוח"צתך המהוללת! נטע (זה לא מה שאוכלים, זה מי שיושבים איתו לאכול
)

מתכון לסלט פסטה מהמפגש פורום.

רכיבים: 250 ג´ פסטה מעט שמן זית 4 כפות פסטו 150 ג´ עגבניות שרי 0.5 כוס זיתים שחורים (75 ג´) מבשלים 250 ג´ פסטה ספירלית בסיר גדול עם מים רותחים עד שהפסטה מתרככת. מסננים היטב את הפסטה ומחזירים לסיר. מוסיפים תוך כדי ערקבוב מעט שמן זית למניעת הדבקות הפסטה, מוסיפים 4 כפוץ פסטו, ומערבבים עד לשילוב אחיד. מעבירים את הפסטה לקערת הגשה ומקררים. מוסיפים 150 ג´ עגבניות שרי חתוכות לרבעים, וחצי כוס זיתים שחורים קצוצים. מגישים את הסלט בטמפ´ החדר.

דורון ק

New member
ארוחה"צ!../images/Emo127.gif

סחתיין על התחכום!
גרגירי שומשום,רצועות טופו...נחמד. המממ...היכונו לבחילה! אצלי זה בדרך כלל משתנה קיצונית-תלוי ביום,בקונוטציה,בתזמון,בחשק וכו´. אז ארוחה"צ היום(שוב,זה משתנה): 4 לחמניות חיטה מלאה(סנדוויץ´) עם טחינה,קצת טופו,עגבניות,מלפפונים,חסה. 2 תפוחים,2 אגסים,תותים(לא יודע כמה,הרבה...),קיווי,4 משמשים מיובשים.אה,קצת נישנשתי אורז וקרקר ועדיין חושב על מה עוד ניתן לדחוס...

למעלה