ארוחת רויאל רגילה, להגדיל ב1.90. לשתות קוקה קולה, בלי קרח. אני משלם במזומן. תודה
M MaD-d0g New member 7/1/04 #1 ארוחת רויאל רגילה, להגדיל ב1.90. לשתות קוקה קולה, בלי קרח. אני משלם במזומן. תודה
C claimbing New member 7/1/04 #3 כבר מגיע אדוני. איזה רוטבים אתה רוצה עם האחרונה אדוני? חרדל? קטשופ? מיונז? ברבקיו?
M MaD-d0g New member 7/1/04 #5 הרבה קטשופ והרבה מיונז ואני מתכוון להרבה מיונז תמיד שאני אומר הרבה מביאים לי 2
ח חוצפאי New member 7/1/04 #10 |נדחף| סליחה, אני כאן לפניך../images/Emo70.gif חוצמזה שאני מומחומנהל, אז זוז אחורה.
ח חוצפאי New member 7/1/04 #11 |נדחף| סליחה, אני כאן לפניך../images/Emo70.gif חוצמזה שאני מומחומנהל, אז זוז אחורה.
S sattla New member 7/1/04 #12 |דוחף| שעמתי אותך בפעם הראשונה אתה לא צריך לחזור על כל דבר פעמיים... חוצפן. וזה שיש לך מום חום לא מעניין אותי
|דוחף| שעמתי אותך בפעם הראשונה אתה לא צריך לחזור על כל דבר פעמיים... חוצפן. וזה שיש לך מום חום לא מעניין אותי
S sattla New member 7/1/04 #14 |נדחף| נו מה קורה יש עוד אנשים, אני צריך לקחת את אישתו מהעבודה גם, זה לא רק הוא ממהר, ואתם עושים משלוחים ל57?
|נדחף| נו מה קורה יש עוד אנשים, אני צריך לקחת את אישתו מהעבודה גם, זה לא רק הוא ממהר, ואתם עושים משלוחים ל57?
ח חוצפאי New member 7/1/04 #15 |נדחף| אני רק לשאלה, אפשר../images/Emo35.gif |נדחף שוב| את הכדורים, לפני האוכל או אחריו
S sattla New member 7/1/04 #16 |דוחף חזרה| ../images/Emo46.gif מה זי פע עדוני קולם רכ לשעלה! אתה לע לווד פא!!