הייתי מגישה רק תה/קפה ואפילו מכינה לכל אחת בעצמי כי אולי ירגישו לא נעים להכין לעצמן, וכן הייתי מגישה רק משהו קטן שמגישים עם תה/קפה. משהו קטן שלא ממהר להתקלקל. פירות לא - כי מתקלקל אם תקלפי/תחתכי מראש ולא ירצו להתעסק בזה במהלך השיעור. כן דברים קטנים כגון עוגה חתוכה קטן במנז'טים, עוגיות כלשהן, טראפלס, קצת פיצוחים שלא צריך לקלף/לפצח וכדומה. לא להגזים במגוון ובכמויות. לבחור דברים שגם אם לא יגעו בהם, לא יתקלקלו ובני ביתך ישמחו לאכול בהמשך.הזמנתי כמה חברות לשיעור קצר אחרי ארוחת ליל שבת הבאה.
מה אתן מציעות להגיש ,בידיעה שהן לא תגענה כמעט בכלום? פירות , מה עוד? איזה קינוח הייתן ממליצות?
לא רוצה להשתגע סתם אבל בכל זאת רוצה להגיש משהו נחמד.
תודה, תזכירי לי איך את מכינה טראפלס?הייתי מגישה רק תה/קפה ואפילו מכינה לכל אחת בעצמי כי אולי ירגישו לא נעים להכין לעצמן, וכן הייתי מגישה רק משהו קטן שמגישים עם תה/קפה. משהו קטן שלא ממהר להתקלקל. פירות לא - כי מתקלקל אם תקלפי/תחתכי מראש ולא ירצו להתעסק בזה במהלך השיעור. כן דברים קטנים כגון עוגה חתוכה קטן במנז'טים, עוגיות כלשהן, טראפלס, קצת פיצוחים שלא צריך לקלף/לפצח וכדומה. לא להגזים במגוון ובכמויות. לבחור דברים שגם אם לא יגעו בהם, לא יתקלקלו ובני ביתך ישמחו לאכול בהמשך.
אני חושבת שאורני הציעה לך את הכיבוד האולטימטיבי, שישי בערב אחרי הסעודה לא באמת רעבים, אבל שתיה חמה ונישנושים כמו פיצוחים, חיתוכיות במנז'טים ואולי בכוסיות קטנות עם מזלגות קטנים, חתיכות תות, אננס אוכמניות, לא ביחד כך יצא לך מגש צבעוניהזמנתי כמה חברות לשיעור קצר אחרי ארוחת ליל שבת הבאה.
מה אתן מציעות להגיש ,בידיעה שהן לא תגענה כמעט בכלום? פירות , מה עוד? איזה קינוח הייתן ממליצות?
לא רוצה להשתגע סתם אבל בכל זאת רוצה להגיש משהו נחמד.
אם אינך מכירה, אולי עדיף לא להכין. אנחנו כבר יודעים שלא ממש יגעו בזה, וחבל להכין משהו שבני ביתך לא יאכלו אם יישאר.תודה ,זה חייב להיות פרווה כי אחרי סעודת ערב שבת . מה זה כדורי תמרים עם אגוזים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.