ארוח בפורום: הכינו את השאלות!

ארוח בפורום: הכינו את השאלות!

שלום לכולם.

אני שמח לבשר על הארוח הראשון בפורום שלנו, ביום שלישי, 5 בפברואר, בשעה 19:00. האירוח יארך כשעתיים.
אנו נארח את ד"ר קרן לנדסמן, רופאה המתמחה בבריאות הציבור אשר הקדישה לנושא החיסונים בשל עניין אישי בנושא.

במהלך הארוח תוכלו לשאול את ד"ר לנדסמן שאלות (תוכלו לפרסם אותן כאן בפורום גם לפני הארוח).

אנא זכרו כי במסגרת האירוח ד"ר לנדסמן לא תוכל להתייחס בפרטנות לכל מאמר. נסו לשאות שאלות כלליות יותר עליהן ניתן לענות במסגרת הזמן ותנאי האירוח בפורום. כמו כן, אני מזכיר את תקנון הפורום בכל הנוגע לשיח ענייני ומכבד ללא ירידה להשמצות או לפסים אישיים.

אז - רשמו ביומנים, הזמינו את החברים, הכינו את השאלות, תודה ולהתראות!

יוזמה מצוינת! למה היא לא מפורסמת ע"י תפוז?

יש קוביה משמאל עם אירועים ואירוחים בתפוז בימים הקרובים והיא לא כוללת אותו...
מזל שנכנסתי לפורום בזמן, אני לא כאן כל יום וכמעט פספסתי. משמח אותי לקרוא שד"ר לנדסמן תתארח בפורום, נהניתי לצפות בהרצאות שלה ביוטיוב.

קידום האירוח

כפר שמריהו,
הנהלת הפורומים יקדמו את האירוח, אני לא יודע איך ומתי.
שמח שהצלחת לתפוס את זה!

ronigood

New member
ממש אירוח בהזמנה!!!

יש לי ילד בן שנתיים שלא חוסן בחיסונים של גיל שנה בגלל שזה נדחה ונדחה כי הוא היה חולה הרבה וגם סבל מפרכוסים חומ שנגרמו בגלל חומ גבוה.
במהלך השנה, הוא חלה בחצבת ועברו כמה חודשים מאז.

עכשיו אני רוצה לחסן אותו ורציתי לברר מספר שאלות:

בעקבות התוכנית של אמנון לוי - האם לא מסוכן לתת את החיסון לחצבת לילד שכבר חלה בחצבת?

האם יש אפשרות לקנות או לייבא חיסון לאדמת וחיסון לחזרת שהפך נפרדים ולא כוללים את החיסון של החצבת? אין לי בעיה להביא מחול אם צריך. נסיתי לברר ולא הצלחתי למצוא איך קונים את החיסונים בנפרד.
בכל אופן, נראה לי שעדיף לוותר על החזרת אדמת רק מהסיכון של לקבל את החיסון לחצבת לאור זה שהוא חלה בזה כבר. אשמח לשמוע את דעתך.

האם כדאי לפצל את החיסונים? איזה חיסון כדאי לתת קודם?

הניורולוגים המליצו שלא יקבל בכלל חיסון נגד שעלת בגלל הסיכונים הכרוכים בחיסון והיסטורית הפרכוסים. היינו אצל כמה רופאים וכל אחד אמר משהו אחר.אשמח לשמוע את דעתך.

להשלמת התמונה הפרכוסים היו רגילים ולא בכל פעם שהחום עולה לו.

תודה רבה רבה רבה?!!!

למעלה