ארוטיקה בפרסומות

ארוטיקה בפרסומות

סטודנטית שלי (דוקא קיבוצניקית,ילדה טובה..)שלחה לי כמה צילומים מעניינים. תראו איך קומפוזיציה שונה,יכולה לשנות את כל נקודת המבט. מעניין ,לא? לכל אלה שמכינים תיקי עבודות עכשיו,תחשבו על זה... בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

abo1

New member
מקסים!../images/Emo197.gif

אהבתי.... מחזק את האימרה שאומרת שעיצוב אינו יצירת אובייקט חדש,אלא יצירת ראייה חדשה של אובייקטים קיימים... ובאותה נשימה חידה בקובץ הבא....

הי אבוששששששששששששש!../images/Emo24.gif

מה עניינים?הרבה זמן לא ראיתי אותך כאן! איך הולך באיטליה? ספר קצת,יש הרבה חבר'ה שישמחו לדעת על הלימודים בחו"ל. אגב,חזרת בתשובה או שסתם נלחץ לך הדוס...? ומה עם הקובץ המצורף..לא תפס..צרף שוב,אני מחכה. לילה טוב, יפעת שגב, מנהלת הפורום

abo1

New member
אהלן פפריקית!../images/Emo97.gif

הדוס לשם האירוניה...עוד לא חזרתי בתשובה... אצלי הכל טוב,השבח לאל... שנה שניה,השבוע מסיימים סמסטר ראשון,עברנו את חצי הדרך... (באיטליה לשם התואר בעיצוב נדרשות 3 שנים ולא 4 כמו בארץ) בסה"כ אין תלונות... עם כל הקושי מסביב,לא מצטער לרגע... פתוח לשאלות מקהל הפורום.... אנסה לצרץ שוב את הקובץ בהודעה הבאה.... נ.ב. פפריקית,בסביבות אפריל אני מקווה לקפוץ לביקור בארץ,אשמח להזמין אותך לכוס קפה...

zazza

New member
אני! אני! יש לי שאלות...

גם אני בדקתי את עניין הלימודים בחו"ל. אמנם בסוף נרשמתי בארץ אבל נורא מעניין אותי לשמוע... אתה יכול בבקשה לספר קצת.. איך הגעת ללמוד באיטליה? הלימודים באיטלקית? האם אתה מרגיש הבדלים משמעותיים מבחינת התרבות הכללית והמנטליות בכל הנוגע לעיצוב? (האם אנחנו באמת ארץ חסרת תרבות עיצובית, או שזאת תסמונת רגשי נחיתות של פרובינציה)..? איך היחס לזרים? אתה מרגיש זר ומוזר?

abo1

New member
חיים שכאלה../images/Emo219.gif

וואוו...קצת נסחפת....שאלת אותי בסה"כ מה קרה איתי מהרגע שהחלטתי ללמוד בחו"ל ועד עכשיו....האתר פשוט יקרוס....חבל.... בקצרה, לא התקבלתי בארץ (לשמחתי,בדיעבד...) אז התחלתי לבדוק אופציות אחרות באיטליה הלימודים דיי זולים,תחום העיצוב מפותח מאוד,נשאר רק מכשול השפה..למדתי איטלקית (אני עדיין לומד...מי שאומר שאיטלקית זו שפה קלה אין לו מושג על מה הוא מדבר....מבחינת דיקדוק היא מבין הקשות ביותר). עברתי מכינה של 4 חודשים בפירנצה,ומשם המשכתי צפונה למילנו. עברתי את בחינות הכניסה (כולל פיסיקה ומתמטיקה באיטלקית!...לא נורא כמו שזה נשמע) והתחלתי את השנה הראשונה בפוליטכניקו של מילנו. לדעתי,קטונתי עדיין מלחוות דיעה על האוניברסיטה בה אני נמצא (שנה שנייה) מוקדם מידיי...יכול בסה"כ להגיד שאני דיי מרוצה,מרמת הלימודים,מהמרצים,מהקורסים,מהמעבדות ומהציוד שעולה על כל ציפיותיי ומעבר....כמובן שלא תמיד קל,השפה,החבר'ה הריחוק מהמשפחה... אבל אחרי השנה הראשונה הכל נהפך קל יותר... לא נראה לי נכון לומר שישראל היא ארץ חסרת תרבות עיצובית... מספיק לנבור בכל ספר עיצוב בסיסי ולמצוא בו לא מעט נושאי דגל ישראלי כחול-לבן...רון ארד וחבריו...עבודותיהם מוצגות בשיעורים שלנו לצד גדולי המעצבים...ליבי מתמלא גאווה,וחמתי עולה כשהמרצה לא מצליח לבטא נכון את שם המעצב... מעבר לכך כל אחד מביא לעולם העיצוב את המטען התרבותי עליו הוא גדל וזה כל היופי בעיניי,חבריי לכיתה ברמה מאוד גבוהה ולעיתים אני נשאר פעור פה ונבוך לצד התוצר הסופי...אבל עצם היותי בן ל"ארץ חסרת תרבות עיצובית" כהגדרתך מביאה פאן שונה ומעניין (שזיכה אותי שנה שעברה בציון הכי גבוהה בכיתה בהגשה הסופית של פרוייקט שנתי...) שמכה את המקומיים בהלם עיצוב תרבותי שאין להם את כלים להתמודד עימו! וכן,תודה גם לפפריקה,באותה ההזדמנות... שורה תחתונה,אין ספק שהסביבה תורמת המון להתפתחות האישית (אחת הסיבות שבגללה הגעתי לכאן)..אמר פעם ג'ורג נלסון:עיצוב במהותו הוא הפגנת היחיד לפרוץ את מגבלותיו...המגבלות קיימות בכל מקום,צריך רק נפש יצירתית לפרוץ אותן... בגדול אני חושב שהאופציה ללמוד בסביבה שונה מזו עליה גדלת היא זכות גדולה,ואני מודה לאלו שלא קיבלו אותי בארץ (יש במכתב זה כדי לנחם את חברי הפורום שלא התקבלו ללימודי עיצוב בארץ או שחושבים לשנות מסלול). דרך אגב,השנה הגיעו לאוניברסיטה שלי 2 סטודנטים אחרי שנתיים בשנקר ובחולון מאוכזבים מרמת הלימודים בארץ ובעיקר מצורת הלימודים... נראה שלכל אחד ראייה שונה,להגנת מרציי יאמר שתמיד בכל פרוייקט עד כה זכיתי למלוא הכבוד והרצינות גם כשהפרוייקט לא עלה בקנה אחד עם ראייתו של המרצה,מעולם לא זכיתי ליחס משפיל,מזלזל...כמו זה ,שלצערי,זכו לו חבריי בשנקר...לא מוצא שום הגיון בביקורת היורדת לחייו האישיים של העומד מולך,אין בה כדי לבנות מעצב,יש בה כדי למוטט אדם... ולצערי אינני מבסס את טענותיי על דימיוני המופרח... מקווה שנתתי לך תמונה כללית (למרות שנסחפתי קצת...השעה....) בהצלחה בלימודים!

zazza

New member
תודה רבה!! מעניין מאוד לשמוע ../images/Emo140.gif

ובהצלחה...

abo1

New member
...

לאחר מספר נסיונות כושלים להעלות בפורום תמונה מתערוכת עיצוב שנערכה השנה בוונציה,נראה שבשלב זה אוותר... חייב לכם חידה...

abo1

New member
בדקתי...

התמונה שוקלת פחות מ400KB, שלחי לי את המייל שלח ואני אשלח לשם את התמונה

abo1

New member
שלך...

ואני עובד כמורה לעברית פה במילנו....!!!

למעלה