ארויזיון אם דוד דאור אז מדוע..

skito

New member
ארויזיון אם דוד דאור אז מדוע..

דוד דאור נבחר לייצג את ישראל בארויזיון שיתקיים בטורקיה כששמעתי את הבשורה תארתי את סי מופיעה בו אמרתי לעצמי סי WWWW רוקנרולית עבריה? יכול להיות מעניין מאוד לא? סי האם חשבת פעם לכיוון?

actress

New member
היא ניגשה לקדם והנה כמה הודעות

מהאריכיון של פורום אירווזיון שבו שוחחו על זה וגם אצלנו כאן בפורום אם תלחץ על האריכיון תגיע לנושאים מאוד מעניינים ובינהם גם על האירווזיון
הודעה 1
הודעה 2

ט י נ ה

New member
ניגשתי בשנת 95 לקדם כעוד היה תחרותי

הגעתי למקום 7 בתוך ישראל ,עברתי סיוט \דנה אינטרנשיונאל זכתה אז במקום 05 עם לילה טוב אירופה וליאותרה עם השיר אמן את האנרגניות והמשאבים להשקיע בחול אין לי וזה יקח שנה מחיי אני כעת משקיעה הכל בלהיות כאן ולהעמיק את שורשי כאן לקהל שלי ולמשפחה שלי זו החלטה ואני חיה איתה בשלום לשיר שלי אז קראו " בטלוויזיה הלילה "

ובעיני זהו שיר יפה

וזכיתי לשמוע אותך מבצעת אותו בהופעה לפני מספר שנים ב"פרגוד", אם אני זוכר נכון זו היתה גם הפעם היחידה. אפילו בתקופה מסויימת צרפו את הסינגל שלו לדיסק של "נפגשים" כבונוס.

sharlior

New member
זה שיר חמוד מאוד

אם אני זוכר, הופעת בקדם עם איזו תסרוקת מנופחת כזו ... שקצת מזכירה עיצובים של חתונה ... אבל השיר חמוד לאללה יכול היה בשקט לזכות במקום גבוה יותר בהרבה ... שרון.

ועם חליפה שחורה כזו,

שעל החולצה יושב לו כוכב ואפילו נדמה לי שסי קיבלה דוז פואה מהשופטים שהיו בקיבוצים או מאיזה קיבוץ, אם זכרוני אינו מטעני.

ט י נ ה

New member
והספר המדהים שלי מרקו

שעיצב לי אז את התסרוקת המאוד " טרנדית " הזו נרצח על רקע הומוסקסואלי בשנת 99 ואני תצמיד מסתכלת על זה באהבה ועצב יש לי המון תמונות אנסה לסרוק כמה היזדמנות

למעלה