ארוך או קצר??

  • פותח הנושא 7310
  • פורסם בתאריך

7310

New member
ארוך או קצר??

היי :) אני עומדת להרשם לקורס ברמנים בשעה טובה. אני מתלבטת אם להרישם לקורס הארוך - 16 מפגשים של 8 שעות שכולל פליירינג ועוד כל מיני 'סדנאות ADVANCE' או לקורס הקצר והפשוט שהוא סוג של שתייה נטו... ? בברטנדר עם כל הקטע החדש שלהם עם הספר זה בסך הכל 8 מפגשים של 4 שעות! זה מספיק?? (הם אמרו שלפני הקטע החדש עם הספר זה היה 10 מפגשים אז שאולי הם יוסיפו עוד שניים...) בזמן אמיתי הקורס הקצר הוא 14 מפגשים של 4 שעות... אני לא יודעת מה להחליט!! מה עדיף?? עזרה דחוף!!! תודה :)
 

S1ndrome1

New member
דיי תלוי בך

אני לא רואה יתרון גדול של סוג קורס אחד על השני וזה דיי תלוי בך. אני אישית מעדיף ארוך כי ככה הכל נקלט אצלי יותר בנוחות ויותר קל לי לזכור דברים, אבל זה אני. מעבר לכך כל הסדנאות המתקדמות האלה זה אולי נחמד, אבל צריך לברר מה זה באמת ההבדלים, אם זה דברים כמו סדנת יין קצרה או ויסקי אז שווה, אבל אם זה כל מיני סדנאות הגדלת מכירות וכאלה אז לטעמי זה מיותר.
 

speadball

New member
מה שמיותר תלוי במה מתכוונים לעשות עם זה אח"כ

סדנאות ויסקי, יין, ופלירינג זה נחמד ומעניין אבל במידה ולא עובדים בבר שכונתי רגוע ושקט אין זמן לדבר עם הלקוחות אז הסדנה לא רלוונטית. אם הכוונה היא לעבוד בבר גדול אז סדנאות להגדלת נמכירות יכולות לתרום יותר מאשר סדנאות העשרה. שלושת הדברים הכי חשובים לברמן בבר גדול: 1. מכירות 2. מהירות 3. סדר אם הברמן הוא העיקר מהיר אבל לא מוכר - הוא יכול לעשות בונים... אם הרמן הוא בעיקר מסודר ולא מוכר וגם לא מהיר, עדיף שיהיה כבר ברבק :)
 

S1ndrome1

New member
אני מניח ש...

נראה לי שאפשר לצאת מנקודת הנחה שעושים את הקורס כי יש משיכה לנושא, אחרת לעבוד בתחום בלי שום משיכה ועניין באלכוהול נשמע לי זוועתי, במיוחד עם כל סוגי הלקוחות הקיימים כיום(מקרציות שמבקשים חיזוקים ועד "פלצני" יין וויסקי). מעבר לכך אני חושב שכל ידע מקצועי הוא רלוונטי לא משנה איפה עובדים. אם יבוא אלי לקוח בבר שכונתי ויתחיל לשאול אותי שאלות על יין כשבתפריט אין בכלל יין, אז מה אני אגמגם לו? ברמן טוב מתמצא בכל התחומים והמשקאות.
 
למעלה