ארוך ומייגע

yaron881

New member
ארוך ומייגע

20 שבועות כפול שני פרקים בשבוע
סה"כ כ-40 פרקים.
לשם השוואה ,
בארה"ב משודר כבר העונה ה-26, ותמיד בפורמט קבוע של 12 פרקים (כולל משימת גמר)
פה כל פרק נמשך ונמשך, כל זוג צריך להסביר את המשימה והכל נמרח
איפפפפפ נמאס

yaron881

New member
אני מציע לך לראות עונה שלמה אמריקאית

ולא תבין איך אצלנו יש 40 פרקים

Gרר

New member
לדעתי זו קיצוניות שניה

12 פרקים זה ממש לא מספק מבחינתי. עוד לפני שהתחלת להכיר את הזוגות זה כבר מסתיים. לא מבין למה משהו שאתה אוהב צריך להסתיים כל כך מהר. נכון שהעונה המריחה היתה גדולה מדי אבל 25 פרקים נראה לי המינימום.

yaron881

New member
שוב, לא יודע אם גם אתה ראית עונה

אמריקאית שלמה. אני ראיתי את כל 25 העונות ועכשיו עונה 26, לדעתי פורמט הרבה יותר מוצלח

Gרר

New member
זה לא קשור

כבר כתבתי בעבר - אם יש משהו שאני אוהב אין לי שום עניין שהוא יסתיים מהר, אלא אם זה מתחיל להיות מרוח מדי ואז אני כבר פחות אוהב את זה. את אומרת שבעונה הזו היו 40 פרקים. 40 פרקים אכן הרגיש לי מרוח מדי במיוחד שהיו שני פרקי לקט שכבר אפשר להעיף. אז בואי נוריד מ-40 ל-25 ונראה איך זה יוצא. אם זה עדין ירגיש מרוח נרד ל-20. יכול להיות שב-12 זה גם מוצלח ולא מרגישים שזה קצר מדי. אבל בעיקרון אם גם 12 וגם 25 לא מרגישים מרוח מדי אני מעדיף 25. יכול להיות שיש כאלה שמה שמרגש אותם זה ההדחות אז הם רוצים כמה שיותר מהר את ההדחה. בשבילי זה לא העניין אלא להנות מהתכנית עצמה ואז בשבילי מה שטוב זה הכי ארוך שאפשר לפני שזה נהפך למסטיק.,

אגב ראיתי את שני הפרקים האוסטרלים שצולמו בישראל וזה היה מרתון היסטרי. אם ככה זה הולך גם בארצות הברית (ואישתי שרואה את המירוץ USA אמרה שזה בערך הקצב שם) אז אוי ואבוי לי 12 פרקים.

AnnGore

New member
גם אני חושבת שאי אפשר להכיר ממש את הצוותים ב-12/13 פרקים...
כשראיתי את העונות ששודרו בארץ אני זוכרת שרק בצפייה שניה התחלתי להכיר יותר טוב את הצוותים.
אבל גם מריחה על פני 34 פרקים זה ממש מוגזם.

Gרר

New member
כנראה שזה עניין של העדפה אישית

יש כאלה שמעניין אותם בעיקר מי מנצח ומי עף ובשבילם לרוץ כמה שיותר מהר עושה את החווייה ויש כאלה שאוהבים דווקא את הפנוכו של הסנדביץ' ובשביל מי שמחפש את זה 12 פרקים זה ממש לקבל תקציר. חבל רק שבארץ לא מצאו את שביל הזהב שהוא משהו בין לבין, אלא הלכו על אקסטרים של מיליון פרקים כולל לקטים מיותרים.

פרארי1

New member
האורך הוא לא ההבדל העיקרי בין הפורמט הישראלי לאמריקאי

אני מסכים למה שאתה אומר בעניין האורך - אם זה מעניין וכיף, שיהיה כמה שיותר.
הבעיה העיקרית, לטעמי, היא שההפקה הישראלית איבדה לחלוטין את האמינות שלה והפכה את המירוץ לתכנית בידור שנמרחת סתם.
יותר מדי משימות משעממות, יותר מדי טסטות שחוזרות על עצמן, מעט מדי תחרות אמיתית כשבמקומה מייצרים מתח מזוייף בעריכה וכולי וכולי, כמו שדובר פה בפורום במהלך כל העונה.

Gרר

New member
וגם

היעדר אינטרקציה בין הזוגות דבר שהבנתי שיש בגירסה האמריקאית לא מעט. על כל אלה דיברנו הרבה אז כאן התרכזנו בעיקר באורך.

גםצופה

Member
מנהל
האינטראקציה בין הזוגות

זה תלוי בצוותים.
יש עונות בTAR שאין כמעט אינטראקציה בין הזוגות - וכל אחד עם עצמו - ויש עונות שיש אינטראקציה מאד יפה בין חלק מהזוגות...

פרארי1

New member
בלי קשר לטיב האינטרקציה

מראים זוגות יחד בפריים, בין אם במנוחה או במשימה, אפילו בריצה לפיט סטופ, לא מייצרים מתח מלאכותי כשהזוגות לא באמת קרובים אחד לשני וגם דואגים לעדכן כל הזמן מי נמצא באיזה מקום במהלך המשימות.

גםצופה

Member
מנהל
הקטע של האינטראקציה הוא

שיש עונות שנוצר קשר טוב בין זוגות ונוצרים גם 'בריתות' בין כמה מהצוותים - אז כשזוג מתעכב במשימה הזוג השני בא ועוזר לו (ולא רק מבטיח כמו תום ואוריאל...)
&nbsp
במשימה שהפילה את דניאל ומאירי התפלאתי שאף זוג לא רמז להם את הקטע שאחת התשובות היא אפס - אני בטוחה שאם היתה אינטראקציה/ברית בין הזוגות (הרי דניאל ומאירי היו בין הזוגות הראשונים במשימה...) מישהו היה רומז להם משהו...

למעלה