`` ארוך עם 28 ס"מ ``

TalKz

New member
`` ארוך עם 28 ס"מ ``

לאחורנה יצא לי להכנס לצאט פה של תפוז מספר פעמים ונתקלתי בתופעה מוזרה, גברים קוראים לעצמם "גומר איתך במצלמה" "רוצה מוצצת" "יש לי 29 ס"מ" בכנות, מי פונה לאנשים כאלה? כאילו יש בנות שפונות עליהן? זה עושה למישי משהו? חחחח נראה לי ממש מוזר. גם בת שקוראת לעצמה "מתחרמנת איתך" או כל דבר כזה.. אני בחיים לא אשלח לה הודעה. גם אם אני מחפש סטוץ, זה בחיים לא יהיה איתה!

pain is MY love

New member
מה אתה בשוק

פעם ראשונה שלך באינטרנט??? חחחח אתה כנראה בחור ממוצע שמעביר את זמנו הפנוי באינטרנט בכיף ובסבבה אבל יש בחורים ובחורות שהאינטרנט הוא המקום שלהם לסקס/בגידות/סטיות וכיוצא בזה חסר חרמנים וחרמניות בצ'אטים???. זה לא נראה לי כזה מוזר...

אני לא מבין, מה הבעיה עם זה?

*אגב, אם יש כאן איזו גוויה צעירה (עד חודש מיום הפטירה) שמחפשת קצת גוד-טיים ויודעת לפנק בחזרה- נא לפנות אלי בפרטי..

אקסיומה

New member
תמיד חיפשתי נקרופיל ...../images/Emo6.gif

הכי מצחיקים אותי אלה שכותבים 30 ס"מ. חבר'ה, בינינו, אתם מה זה גרועים במדידות... 30 ס"מ יש רק לקרנפים או חמורים, אבל יפה שאתם אופטימיים...
מעניין מתי ייפסקו הסרטים האלה של גברים סביב הגודל של האיבר שלהם. זה גם ככה לא כזה מעניין אותנו (הבנות)...

TalKz

New member
מרינה את רוצה להגיד לי

שבאמת אם אני אכתוב אחד מהניקים האלה וישב 12 שעות על המחשב מישהי תשלח לי הודעה ? אני פשוט לא מאמין שיש אנשים שישלחו לדבר כזה הודעה

pain is MY love

New member
תתפלא!

תתפלא איזה בחורות יש בנט... חסר בחורות שזה מדליק אותן? הרי יש אנשים שנכנסים לאינטרנט במיוחד בשביל המטרה הזאת של לצאת מהשיגרה ולפרוץ את כל הגבולות... תנסה ותראה

TalKz

New member
אני עובד עם אינטרנט כבר

מ1995 :) ועדין לא הצלחתי להבין מה הסרט שלהם חח

חןשסק

New member
את גומר איתך במצלמה

תחפש "מיצי החרמנית" את "רוצה מוצצת" יחפש "יש לי 29 ס"מ", כי בתכל'ס, מי תרצה למצוץ כזה דבר...
(אלא אם כן היא רוצה להגיע למיון בשביל גמילים לצבא...)

TalKz

New member
נראה לי אנשים כאלה זה מזה מקור ל

איידס ומחלות.. כאילו אם זה הג'וב שלהם בחיים לשבת כל היום ולהזדיין עם עוברים ושבים.. מיי גאד..

pain is MY love

New member
זה לא הג'וב

זה ההובי...
וחוץ מזה אני לא מבינה למה אתה כזה מתפלא על האינטרנט.. חסר לך מועדונים, פאבים, פיק אפ ברים ומסיבות שכל כולם עוסקים בסקס זמין וחסר מעצורים? שם אין מחלות מין לדעתך???

למעלה