ארוך שיער וזהוב פנים /נדב מור

נדבמור

New member
ארוך שיער וזהוב פנים /נדב מור

א.א. הוא מה שאני הייתי מכנה "אמן טוטאלי" קריא הוא פשוט חד וחלק עושה ה-כ-ל . תנו הצצה מאחורי האלבומים שלו . כותב מלחין שר מנגן(לעיתים על כל הכלים בו זמנית!) מפיק באולפן שלו מעבד מוזיקלית ובנוסף הוא גם די ג'י... אין ספק שאסף הוא בחור חרוץ וידו בכל . את כשרונו ירש מאביו ולא ניתן לערער על כך ש-א.א. שנון ויצירתי עד כדי דמעות . אבל! במשך הקריירה שלו נוצרו לו בעיני לפחות שתי תדמיות . שני אספים שאני לא מצליח להחליט את מי אני אוהב יותר... אסף זמר הרוק ארוך השיער וזהוב הפנים המתכרע על הבמה או אסף השרמנטי והשקט המפזז ברוך על הפסנתר . מה דעתכם?

sabag12

New member
../images/Emo54.gifכל אחד מהם,

מוכשר בשרכו שלו. אבא של אסף מוכשר בתחום המוזיקה שלו, שניהם נמצאים בעולמות שונים של המוזיקה. אני לא חושב שיש מקום להשוואה, שניהם טובים, אני אישית יותר מעריץ את א.א. בתור אומן מלחין דיג'י מעבד מוזיקלי... הוא גדול
.

N o l o g o

New member
ממ כל אחד מהאספים שהצגת פה

והחיבה אליהם באה בשלב מסויים בחיים שלך. ז"א, שבתחילת גיל ההתבגרות, אתה יותר נקשר לאסף עם השיער הארוך וזהוב השיער, כי הוא מסמל עבורך סוג של מורד, שאתה רוצה להיות כמוהו..ולאחר מכן, בשלבי סוף ההתבגרות, אתה יותר מתחבר לאסף השרמנטי והשקט, כי כבר עברת את שלב הצרחות, והגיע הזמן לשקט..

נדבמור

New member
אין צורך לבחור

נדב תבין יקירי אין שום צורך לבחור כיוון שאסף הנפלא שלנו הוא הכל בו זמנית כמו שאמרתי לך פעם אסף הוא בעייני אלוהים בעצמו שירד מהשמיים אינך צריך להחליט אם אתה אוהב אותו שקט או רועש כי הוא גם וגם... ועוד דבר.........חלאס לרדת על "קדימה אחורה" אחלה דיסק עושה מצב רוח טובבבבבבבבבב זה אחלה דיסק ותנו לאסף קרדיט על שנתיים של עבודה במקום לקטר כמו כלבות

N o l o g o

New member
../images/Emo123.gif

למה שני אנשים שונים משתמשים באותו ניק..
ועוד דבר...תעשה לעצמך טובה, תקרא פה לפני כתיבה נוספת. ופעם אחרונה שייאמר פה, נא לשמור על שפה נאותה בפורום
יומטוב..=)

חח כבר שכחתי איך ניסחתי וזה

אבל בעיקרון מה שרשמתי היה שאסף הוא מוכשר ולכן גם כשהוא עם פסנתר וגם כשהוא עם גיטרה הוא עושה עבודה טובה. תמצית מתומצתת מתמצית המיצוי.

שלמונזה

New member
אסף הרוקיסט ../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אני כבר משועממת לאללה מהלבד לבד, והייתי בכמה הופעות כאלה ונהנתי. אוהבת יותר את ההופעות של אסקוט או משהו [בהופעה רוקיסטית של אסף לבד עם נגנים עוד לא יצא לי להיות]

למעלה