ארוכה-ארוכה הדרך אל החופש

ארוכה-ארוכה הדרך אל החופש

טוב אז דברתי קצת עם בני ועם יידישסט, והם מה זה עשו לי שחור בעיניים יותר שחור מהכובע והחליפה השחורים שלי, בקיצור אני אצטרך לעבוד קשה הרבה שעות ביום כולל שבתות וחגים ואולי אז להגיע ל5000 ש"ח ולהתחלק בהם עם אשתי כדמי מזונות, וחוץ מזה אם אני גם רוצה להתקדם בחיים אצטרך גם ללמוד ולהשיג מלגות (אלהים יודע מאיפה) ולהשלים את החסר, זה לא שלא חשבתי על זה קודם, אבל לשמוע את זה שחור על גבי לבן, פשוט עשה לי שחור שחור בעיניים. בשתי מילים, גדול עלי.

השאלה מה יותר חשוב לך...

אני יודעת שאין לי מושג על מה אני מדברת, אני צעירה וחסרת ניסיון...אבל מה שדנראה לי הוא ש... אם באמת זה המטרה שלך, תצטרך לעבוד קשה למענה. מה אתה מעדיף:נוחות כלכלית או חיי משמעות?

מילגות

כפי שכתבתי לך , אם תפנה בצורה מסודרת להלל ותעבור את כל התהליך המקובל, תהיה זכאי למילגות בסדר גודל של כ -6,000 ש"ח בשנה. בכל מקרה, אין ספק שייקח לך מינימום 5 שנים של חיי צנע עד שתשלים השכלה ותוכל להתרווח קצת. עם זאת, מה אתה חושב שעושה תושב אופקים שמרוויח 3000 ש"ח וצריך לפרנס משפחה של 3 ילדים? לו אפילו תקוה אין.

פסימיות

כבנאדם פסימי, אני יכולה להגיד לך - אחד היתרונות בפסימיות הוא שאי אפשר להיות מופתע מדברים רעים. זה הופך את העניין לאופטימי משהו. אני לא צריכה להזכיר לך שהחיים קשים, אתה ודאי זוכר לבד, אבל אל תשלה את עצמך, אתה צריך לשלם מחיר בכל מקרה, ובכל דרך שתבחר. צא מזה (תרתי משמע..) ככל שמתקרבים לבניין הוא נראה גדול יותר, אבל בפנים הוא לגמרי אחר. >ספל חמאה תוהה מה היה קורה אם הייתה מדבר איתה
<

all

New member
כוייפר יקר

אנוכי חילוייני גרוש, עם כל ההסכלות בעולם ועם ותק של -7 שנים. משכורתי היא 5219 ש"ח נטו. אמנם יש לי הטבות נוספות כמו אוטו צמוד פלפון וארוחות בחינם. אבל לא מעבר לזה, אצור לי מה השכלתך, מה הם כישוריך ותחביבך ואנסה למצוא לך התחלה. זו האמת ידידי, להיות חילוני זה יקר וקשה!

למעלה