ארומה מאפים???

Adidosh29

New member
ארומה מאפים???

היי רציתי לשאול היום הייתי בארומה ונאמר לי שכל מאפים מותרים +לחמניה חוץ מבראוניס, רציתי לדעת עם יש איושר לעניין ואם מישהו אכל שם?? תודה וחג שמייח

amysh

New member
יש אישור של העמותה, הכל שם נקנה ממאפיית אביב

שהיא המאפיה של גרינלייט

מתי11

New member
../images/Emo70.gifאולי זה מקרה אבל לתשומת ../images/Emo23.gif../images/Emo18.gif

היום אכלנו בארומה בנמל תל אביב.עדן אכלה לחמניה עם טונה(מסלט טונה). 20 דקות אחרי כאבי בטן,שלשולים מאפיינים תקופת הטרום אבחון.אולי זה מקריות,אולי זה וירוס
אבל בזהירות. לא היה נעים.

שרית102030

New member
ארומה תל אביב לא כשרים לפסח

אני הייתי היום בסניף בדרום תל אביב, יש להם כל מה שיש במשך השנה, לחמים ומאפים גלוטניים ובנוסף לחמניות כשרות לפסח. לא נראה לי בכלל מומלץ לצליאקים. מקווה שעדן תרגיש טוב מהר

מתי11

New member
הינו בנמל ונאמר במפורש שכשרים

אני ממש בהלם,עכשיו היה עוד התקף של כאבים ושלשולים,ממש צרחה. מרגישה כל כך אשמה.אוףףףףףףףףףף

solnoshka

New member
אני אכלתי בארומה בעזריאלי ולא קרה לי כלום....

החלמה מהירה

niki50

New member
בעזריאלי אמרו לי שאין להם לחמניות ללא גלוטן

אולי נפלתי על מישהו שלא מכיר, אבל נאמר לי שבמשך השנה יש להם לחמניות ללא גלוטן שהם מקבלים, ובפסח הם אופים את הלחמניות שלהם במקום והם מכילות גלוטן.... היה נשמע לי מוזר, אבל זה מה שאמרו לי.... נאמר לך שם משהו אחר?

שרית102030

New member
טעות שלי, יש להם גם סניפים כשרים לפסח

מקווה שעדן תתאושש מהר, באמת מבאס. אנחנו חוץ מגן שמואל לא אכלנו בשום מקום הפסח הזה, נראה כאילו יש פחות מקומות בטוחים השנה...

טליאמתי

New member
רפואה שלמה לעדן../images/Emo39.gifאם הבנתי נכון לא כל

המוצרים הכשרים לפסח בארומה הם ללא גלוטן.

daniela21

New member
../images/Emo10.gif החלמה מהירה!

אני מאמינה שכל התופעות האלה, 20 דקות אחרי האוכל לא מקורן בוירוס או סתם מקריות. גם בסניפי ארומה הכשרים עדיין יש מוצרים עם גלוטן ואולי כל הבלאגן בפסח לא גרם להם להקפיד יותר מידי על הפרדה וזיהום משני (או ראשוני, לכי תדעי..). מקווה שעדן תתאושש כמה שיותר מהר ותמשיך להנות מחופשת הפסח!

למעלה