ארומה

independentgirl

New member
ארומה

בשביל ערב מיוחד...מהם ארומות או טעמים שמעוררים את התשוקה?

צאצי

New member
חחח דווקא טונה ?! ../images/Emo19.gif

אני מקווה שלקחת מסטיק אח"כ אני ממליצה על שוקו חם !

bulb

New member
היא לא שאלה איך לטשטש את הבחורה

האלכוהול הוא מצוין ,אך יש לו נטיה לגרום לקהות חושים מסוימת ("איזה עמוד? ראית איך העץ קפץ לי לאמצע הנתיב?") ומחקרים מראים כי הוא פוגע בתפקוד המיני (חמסה ,חמסה ,חמסה). מצד שני ,לכל כלל יש יוצא מהכלל. גילוי נאות: ברגעים אלו יש בארון ביתו של הכותב 4 בקבוקי וישניאק תוצרת בית.

magenta73

New member
לא אמרתי לה להוריד בקבוק

יו קנוו.... כוס-שתיים וסבבה. אפשר גם בתוספת תותים בקצפת. ושוקולד. המממ... ויפה לך. באמת.

bulb

New member
תותים וקצפת? לא כוס הארל גריי שלי.

יש לי בעיה עם מאכלים אווריריים - מעדיף להרגיש את הכבדות של האוכל ,הדחיסות והעושר. בסוף השבוע עשיתי מרתון מילקשייק. כל מי שקפץ לבקר הוכרח ללגום כוס מילקשייק (לא שהיתה התנגדות). למעלה משני ליטר גלידת וניל ,כליטר וחצי חלב ,בננות ,תותים ותמרים מקיבוץ סמר (תמרים שמיועדים ליצוא - טוב שיש קשרים בדרום) נטלו חלק בהילולה.

independentgirl

New member
תגובה

אז בעצם יין אדום איכותי ושוקלד הם טעמים מעוררים. אך רציתי לרכוש שמנים ארומתים, ואני לא רוצה שהשמן שאבחר יהיה הלא נכון ותגובתו תהיה להרדים אותו (במיוחד שיהיה לו קודם יין) הייתי רוצה שיהיה ארומה שתגרום לשנינו לדם לזרום למקומות הנכונים...

bulb

New member
קפה ארומה

העזר הכי טוב כדי לעורר את בן הזוג הוא את. שמנים ,מאכלים ,מרקחות ושאר שיקויים זה טוב אם רוצים לנסות דברים חדשים ,אבל בסופו של דבר אם את רוצה לעורר אותו אין ברירה - צריך להפשיל שרוולים ולעבודה. דרך אגב ,לפעמים ביגוד סקסי יכול לעורר יותר משני ליטר קפה. וכמו שזמש אמרה - ריח הגוף הטבעי הוא המעורר הטוב ביותר (חוץ מהשעון המעורר שלי ,אבל זה כבר סיפור להזדמנות אחרת...).

magenta73

New member
לכי לך לחנות הניו-אייג' הקרובה

למקום מגורייך. על כל שמן ארומטי מסוג זה או אחר, כתוב קצת, בקטן. מ-מרגיע עד ל-מעורר.

זמשוש

New member
אלכוהול מעורר בך תשוקה?!

אלכוהול אולי משחרר... אבל מעורר תשוקה?!

למעלה