ארון הסרטים

RichardSmith

New member
ארון הסרטים

אני מעוניין לצייד את דירתי הקטנה בארון נכבד של סירטי חובה. אילו סרטים לפי דעתכם אפשר וכדאי לרכוש ב DVD, כאלו שאפשר לראות שוב ושוב? כאשר מדובר על סדרת סרטים, אז כל הסדרה, לרוב. בנתיים אלו שחשבתי עליהם: גיבור נמר דרקון נפלאות התבונה חזרה לעתיד האקדח מת מצחוק שיגעון בחלל - spaceballs מלחמת כוכבים ג'וני נימוניק aliens

MajorWinters

New member
לי יש רק ארון צנוע...

אבל הוא מכיל את הגיפט סט, 10 דיסקים + באסט של המטריקס, אז זה די מגניב. שווה לך לשקול. אני רוצה בקרוב לקנות את Father of the Pride, שזו סדרה מגניבה של 11 פרקים, ואני אישית מתכוון לאסוף סרטי קומיקס בעיקר, אבל אני לא יודע אם בשבילך זה חובה. לך על V for Vendetta, אחלה סרט.

darthziv

New member
אוי V ענק

אני ואחי הקטן סיכמנו שלכבוד ה5 בנובמבר (מי שלא מבין, לא ראה את הסרט) נחגוג בצפייה חוזרת בסרט לדעתי זו הולכת להיות סוג של מסורת מישהו שכח ברשימה את פרינסס ברייד וחנות קטנה ומטריפה

RichardSmith

New member
אוה, לא!

התבלבלתי, כמובן שראיתי. בהחלט לרשימה. התבלבלתי עם Corpse Bride

Greebo

New member
אל תקנה V..

או שתקנה ותשרוף את העותק. חרא של סרט. לא מצאתי אפילו דבר אחד טוב שם...... בכל מקרה, אצלי ארון הסרטים די קטן שכזה..מורכב מ: טרילוגיית SW, העונה השניה של באפי, happy tree friends dvd, התרסקות, ספרות זולה, רציחות פשוטות, סרט שרלוק הולמס משנות ה50, הפסיון של ישו, טרילוגיית בחזרה לעתיד והיסטוריה של אלימות. מקווה להשיג (וממליץ בחום) את : הכל שקט בגזרה המערבית, כלבי אשמורת, קוויטרילוגיית הנוסע השמיני (גרסאות הבמאי אנד סטאף), עוד עונות של באפי ואיינג'ל (אני....אדם...חלש....כה חלש... *סניף*), סיינפלד (!), רצח מאדום לשחור (לזכר הנוסטלגייה...הייתי רואה אותה בתור ילד קטן וצוציק.. וכל כך אהבתי :]), פארסקייפ ורומא. יש עוד סרטים אני מניח אבל אלו למעלה הם אלו שצצו לי מיידית.

Greebo

New member
יאפ...שלושה האמתי...

זה שולט...עלה לי איזה 100-90.. יש שם 10 סרטונים רגילים+סרטון מיוחד לDVD של 10 דקות (והוא שולט לגמרי) יש לי את השלישי אגב.. ונע, לא מוכר P:

DirtySpirit

New member
אהמ

מטריקס חנות קטנה ומטריפה אוסטין פאוורס המפיקים ספיידרמן שר הטבעות אפוקליפסה עכשיו[אז מה אם זה קצת מעייף] באטמן רוקי מבצע סבתא גבעת חלפון אינה עונה ואם אתה רוצה גם סדרות, אז- סיינפלד, חברים, סאות'פארק, דה סימפסונס ועוד כמה

RichardSmith

New member
מעופשת!?

אני משתדל לנקות אותה פעם בשבוע...
הבית זה היכן שהלב נמצא... אז כן, כאן.

mantrix

New member
למה ארון? מספיק קופסת דיסקים ../images/Emo13.gif

מלבד טרילוגיית המאטריקס שראיתי הרבה פעמים ואשמח לראות שוב, לא יודע האם יש משהו שבאמת כדאי לצפות כמה פעמים. בכל אופן, הנה רשימת הסרטים שיש לי: Revolution OS eXistenZ Serendipity The Sixth Sense Blip Freedom Downtime The Thirteenth Floor Lord of the Rings A Beautiful Mind Click Men In Black Finding Nemo The Cube Hypercube 1984 Harry Potter Ice Age The Incredibles

DirtySpirit

New member
click זה סרט חובה? |מלגלג|

לא היה משהו בכלל אבל Ice Age וThe Incredibles שליטה

mantrix

New member
תלוי מה אתה מגדיר בתור חובה

לא אמרתי שזה משהו שהייתי רוצה לראות שוב למשל, אבל בסה"כ סרט נחמד.

RichardSmith

New member
אבל זה היה התנאי לרשימה...

יש אלפי סרטים נחמדים... אני מעוניין באלו ששווים צפיה מחודשת.

למעלה