ארון לתינוק בדירה שכורה

הילית111

New member
ארון לתינוק בדירה שכורה

ארון לתינוק בדירה שכורה היי לכולם אשמח לעצה טובה. קיבלתי שידה במצב חדש לתינוקי הנקודה היא שנראה לי שהיא ממש לא תספיק לי (כולם אומרים לי ) השידה היא בת 4 מגרות כאשר מגרה ראשונה מחולקת לשלוש חטיבות -זה לציוד כמו משחה צמר גפן וכד' לא לבגדים .ומתחת יש 3 מגרות לבגדים של התינוק. אני יודעת שהרבה כתבו פה שעדיף בכלל לוותר על שידה וישר לקנות ארון הנקודה היא שבאמת לא קניתי שידה לתינוק אלא קיבלתי וממש מדאיג אותי שלא יהיה מספיק מקום בשידה לבגדים של התינוק עכשו כרגיל יש בעיות כי אנחנו בדירה שכורה בחדר המיועד לתינוק לצערי אין ארון קיר .יש בחדר שינה שלנו ארונות קיר אבל הם מלאים בבגדים שלי ושל בעלי ו כך שאין לי אופציה לשים בגדי תינוק בחדר שינה שלנו. לקנות ארון קיר לחדר התינוק אני לא יכולה כי שוב זו דירה שכורה ואני לא יודעת כמה זמן נישאר בה ולהעביר ארון קיר זה סיפור ואמרו לי שזה יהרוס את הארון מעבר כזה. אשמח לתובנות ממי שבמצב דומה (או בכלל ) איזה ארון כדאי לי לקנות ? ואיפה ? אמרו לי 4 דלתות הכי טוב וכמה זה צריך לעלות? בארון אני גם אאחסן שמיכות של התינוק צעצועים וכו כלומר ברור לי שאני אהיה חייבת ארון ואני רוצה עכשו לפני הלידה לסדר זאת. ואיזה ארון אני צריכה לקנות שינזק הכי פחות כאשר נעבור דירה ? אשמח לתובנות ולעצות טובות מהמודאגת ...

חנול

New member
בעיה. מציעה לקנות ארון זול באיקאה

אין לי שום ספק ששידת 4 מגירות ממש לא מספיקה, לפחות לא מעבר לגיל שנה לדעתי. הילי בת 8 חודשים וכבר יש כ"כ הרבה בגדים שהזזנו הצידה לארון. לדעתי אין מנוס מלקנות ארון אם אין לך מקום בארונות הקיימים. אני מציעה לגשת לאיקאה ולקנות ארון שלא גורם לך לשבור תוכנית חיסכון. חוץ מזה, כשזה של איקאה את יכולה להיות בטוחה שתוכלי לפרק ולהרכיב שוב בדירה אחרת. חוץ מזה, מזל טוב.

הילית111

New member
תודה

אבל אנחנו לא כל כך מסתדרים עם ההרכבה של הארונות באיקאה לא אני ולא בעלי נחפש משהו מוכן

חנול

New member
גם לזה יש פיתרון

מוסיפים כמה שקלים ואיש מקצוע שלהם עושה את זה עבורכם. תבררי בשירות לקוחות שלהם. אתם לא מאותגרי איקאה היחידים.

ארון בגדים

נשמה יקרה יש מבצע באייס קנה ובנה ארום 4 דלתות עם מגרות סטנדרט 990 שח ויש גם 3 דלתות 670 תבדקי

למעלה