ארון קיר

ארון קיר

בחדר של שני הבנים אני רוצה להזמין ארון קיר . אין הרבה מקום . זה קיר קטן . הארון אמור להתחיל מהמשקוף עד הקצה . והארון יהיה פחןת מ 160 .. דיברתי עם המתקין של הדלתןת והסביר לי שעדיף קודם להזמין דלתות ורק אחרי שהדלתןת יהיו מורכבות אז להזמין ארון קיר . הארון שאני רוצה להזמין זה ארון הזזה בהזמנה אישית ואז יקחו מידות מהמשקוף ועד סוף הקיר ..שאלתי את המתקין אם אפשר לבקש הלבשה יותר צרה מהסטנדרט, אז הוא הסביר לי שהלבשה סטנדרט היא ברוחב 10 סמ . 5 סמ מההלבשה מכסה את המשקוף ו 5 סמ מההלבשה מכסה אתהקיר . והסביר שניתן לחתוך את ההלבשה ב 4 סמ . וש 5 סמ יכסה את המשקוף ועוד סמ את הקיר . ואז יהיה לי ארון יותר רחב נגיד 158 לעומת 154. השאלה אם שווה להצר את ההלבשה לטובת הארון ואם זה לא יכער את הדלת שבצד אחד הלבשה תהיה 10 סמ ובצד השני ההלבשה תהיה 6 סמ ( 4 סמ פחות ) זה לא יהיה לא סימטרי . אני רןצה לציין שהארון קיר יתחיל בדיוק מההלבשה . הארון קיר יהיה ממש צמוד להלבשה . . אשמח לתגובה מהירה כי מחר יש הקכבת דלתןת וצרחכה להחליט מה להגיד למתקין ץ אם כן לחתוך ולהצר את ההלבשה או לא .

ולמה בכלל עושים הלבשה רוחב 10 סמ ולא פחות

למה 10 סמ זה הסטנדרט למה הלבשה צריכה להיות עסה ?

למרי פופ

תודה מרי פופ . זה להוריד רק 4 סמ מההלבשה ( לא 6) . זאת אומרת להגדיל את הארון רק ב 4 סמ . אמא שלי גם אמרה לי שאם אוריד 4 סמ מההלבשה אז זה מקרב יותר את הדופן של הארון לפתח של הדלת וזה לא נוח, עלול להיות צפוף בכניסה לחדר . ההלבשה שהיא 9-10 סמ נותן את המרחק מהפתח לדופן של הארון שממש צמוד להלבשה . האם היא צודקת ?

למעלה