ארון קיר

sionb

New member
ארון קיר

היי. אני ממש חדש ולא מנוסה בזה, והייתי רוצה לשמוע את דעתכם.. יש לי בבית חדש נישה בקיר, אשר מתאימה בדיוק לארון בגדים. אורך של 180 ס"מ, עומק 60 ס"מ וגובה 250 ס"מ (מהרצפה עד לתקרה). חשבתי שכדאי לבנות ארון בתוך הנישה כך: המדפים וקירות החלוקה הפנימית יכולים להיות עשויים מסיבית - אשר מחוברת ישירות לקיר (אינני רואה סיבה לצפות מבפנים בעץ). מבחוץ - לסגור ע"י 3 דלתות הזזה אשר עשויות מסבכה של עץ. שאלתי מספר נגרים לגבי בניית הארון, ולדעתי או שהם לא הבינו את התוכנית או שאני לא מבין כמה זה יקר. קיבלתי הצעות מחיר סביב ה 8000 שקלים. לטעמי המחיר היה צריך להיות לכל היותר חצי מזה. מה דעתכם ?

P u r p l e

New member
שרטוט

למה שלא תשרטט את הארון? תן מידות של המדפים וכמות תן מידות לדלתות - ובקש הצעת מחיר לי נראה שאפשר לעשות זאת לבד

sionb

New member
לעשות לבד

אמנם, נשמע כמו רעיון טוב לעשות לבד... אני לא מודאג מהמדפים והמחיצות הפנימיות, אבל דיי מלחיץ אותי נושא הדלתות הזזה... איך לבנות אותם, באיזה גובה, איזה מסילות וכד'.

זה לא פשוט

1. יש בעיה להסתמך על הקירות כדי לבנות ארון כי רוב הקירות מעוד עקומים ( חוץ מקירות גבס) 2. אכן דלתות הזזה הם די מסובחים לבניה ולא היתי ממליץ לך לעסות אותם לבד כי זה די קשה לפלס אותם באיחוד אם זה לא ארון ישר אלה מחברים אותם לקיר . 3. מחיר שקיבלתה זה סביר בשביל ארון שלם בנוי מסנביץ ולא מיסיבית 4.אני יכול להמליץ לך על חברה שנימצת בעזור מודיעין שעוסה ארונות לפי מידה (לא סטנדרתי) והמחירים שלהם ממש זולים אומנם זה לא איזה ארון לפרסומת בבנין ודיור אבל זה לא רע בכלל. ובמידה שתירצה הצעת מחיר למשהוא יותר רציני אני יכול לעזור חגי אורגיל . עיצוב ויצור רהיטים

רונס

New member
ניתן לבצע מה שרצית...

אם תעלה לי סקיצה לאתר אני אשמח להדריך אותך בביצוע עצמי של הארון או לתת לך הצעת מחיר. בברכה, רון סיסו www.or-online.co.il

sionb

New member
בשמחה

תודה. אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי. הייתי מעדיף עבודה של בעל מקצוע (כמוך) על פני עבודה שלי.. לכן אשמח לקבל הצעת מחיר.

תושה

New member
אוקיי, שלב שלב

דבר ראשון שעליך לדעת הוא שפלטה סטנדרטית של נגר מגיעה באורך של 240 ס"מ. כל אורך מעל 240 מייקר באופן משמעותי את המחיר של הארון, שכן הנגר צריך לבצע "תפר" נסתר בארון כדי להגיע לגובה הזה. כמו כן, התפר מהווה נקודת תורפה לארון (הוא יהיה יותר חלש בגללו). כלומר, כדאי לך לשאול את עצמך עד כמה ה - 20 ס"מ למעלה הם חשובים. תוכל להוזיל משמעותית את הארון.

למעלה