ארועים, הזמנות וחגיגות!

WitchLee2003

New member
הזמנה לכל המעוניינים

בעיקר ירושלמים, אבל גם לכם שאינכם ירושלמים ומעוניינים לחגוג את חג הבלטיין כאן בירושלים. כולכם מוזמנים לענות להודעה כאן בפורום או לשלוח לי אימייל. אני גם מחפשת אנשים לעזור בהתארגנות. אין לנו הרבה זמן אנשים!

orlita

New member
ארוחת ערב שיבטית ברחובות

ביום שישי הקרוב 23.4.04 תתקיים ארוחת ערב מיוחדת במינה בבית הרוחני של orlita בערב האורחים יקבלו ברכה מיוחדת שתגיע בתיקשור, אחרי הארוחה נקיים מדיטציה מיוחדת, ונתופף בדרבוקות וכלי הקשה מכל העולם. כל זה יעשה בבית הרוחני שנמצא ברחובות זמן התחלת הארוחה בשעה 20.00 בדיוק. כל אחד מביא מאכל מסויים יכול להיות פשטידה או סלט או מאפה אחר. וכמובן הרבה מצב רוח טוב. טלפון לבירורים: 068717915 אורלי מספר מקומות מוגבל

צינסקי

New member
רוצים להתחבר לחיות הכוח שלכם?

סוף שבוע מרתק יתקיים ב- 7-8.5.04 בצפון, בנשר. התחברו למפת הטוטם האישית שלכם, ל- 9 המדריכים שלכם המחכים ליצור עמכם קשר ולהנחותכם. לפרטים נוספים היכנסו לקישור

shongo

New member
הזמנה לטקסים שמאניים

"הרוח הגדולה- שאמניזם ותרבות אינדיאנית", חוגגת את מחזוריות הלבנה והשמש בטקסים מרהיבים בטבע. בואו לחגוג איתנו מסביב לאש המקודשת... טקס לבנה מלאה- 4.5.04 הלבנה קורנת אנרגיה מופלא ואנחנו חוגגים איתה. נפגש ביום שלישי, 4.5, בשעה 20:00 בדיוק, בחניית המימדיון שבפארק הירקון בת"א. טקס שמש- "חג המסיכות"-1.5.04-בואו להיות איתנו בחגיגה של מסיכות מרהיבות וריקודים לקול הלמות תופים, בטקס ססגוני במעגל מסביב לאש. הטקס יערך ביום שבת, 1.5, בשעה 20:00, בהר הבעלה (בין צומת ביל"ו לצומת גדרה). ההשתתפות חינם! לפרטים והסבר על מקומות המפגש: טרה ודב, "הרוח הגדולה", 08-6513697, 053-343501

Justin Angel

New member
יש לי שאלה...

מה ההבדל בין "בית רוחני" לבין "בית אמיתי"? זה כאילו בית שנמצא גבוה בשמיים או שזו סתם דירה שבורכה?

orlita

New member
דירה רגילה שהפכנו אותה גם מבחינת

תפאורה וגם החוגים שאנחנו מקיימים בה, מדיטציות, פעילויות מיסטיות, טקסים אינדיאנים וכו'.... אני גם עושה ערבים מיוחדים לפי נושא נבחר ומגיעים קבוצות סגורות של עד 20 איש.

טלה בר

New member
בית רוחני

בניגוד ל"בית הגופני" המשמש בית לגופו של האדם, הבית הרוחני משמש בית לרוחו - זה המקום, העשוי גם להיות מקום מופשט - כמו ספר, או סידרת הרצאות, או אוניברסיטה, - המשמש בית לרוחו של האדם ובו הוא מוצא את סיפוקו הרוחני, בניגוד ל"בית הגופני" שבו יש לו מקום לאכול ולישון ולהתרחץ, וכמודה.

למעלה