ארועי החופש מי היה? איך היה?

La Gamba

New member
ארועי החופש מי היה? איך היה?

השנה התחילה (באופן שלילי למדי, אבל לא נורא), באיזה ארועים הייתם? אני באופן אישי הייתי בטיולים, במדרחוב, ובסרטים. הסרטים היו לדעתי גרועים למדי (פרט לאכזריות בלתי נסבלת), הטיולים היו נחמדים (במיוחד האוכל), אבל הראשון לא פורסם, והאחרון כלל הרבה חול (מה שדפק את האופניים שלי קצת), והמדרחוב היה די בסדר, אני חושב אין לי ביקורת מיוחדת עליו. מי כאן היה בעוד אירועים?

פרה גאה

New member
אממ...

אתה מתכוון לארועים בהוד השרון אני מניחה אז... לא הייתי בכ"כ הרבה..רק ביריד חוגים באנו לעשות בלגן חח היה מצחיק אבל רק כי הייתי עם השבט וצמזה היה די כושל לא היו אנשים בכלל ו..ממ נראה לי שזהו כמעט לא הייתי בבית בחופש הזה

La Gamba

New member
היית בחו"ל ובמחנות?

יריד חוגים? שמעתי על זה רק בסוף, נראה לי שהפרסום היה קצת כושל. את היית שם בתור ייצוג לתנועה, בתור "חוג"? באו אליכם?

פרה גאה

New member
לא הייתי בחו"ל אבל...

הייתי במחנה (9 ימים), חלוץ (9 ימים), אילת (4 ימים), קורסים תנועתיים (5 ימים), סמינר פתיחת שנה (יומיים) ועד למחנה לא הייתי בבית בכלל כל יום עבדנו על התוכנית הדרכה <לא סתם זכינו מקום שני הדרכה ד'!> היינו בחוגים כדי לעשות בלאגן...מורלים ענינים לא היה לנו דוכן או הסברים

La Gamba

New member
וואו, התנועה ממש לקחלה לכם הרבה זמן

מהחופש. אני מניח שהיה שווה את זה.

פרה גאה

New member
היה הכי שווה בעולם...!

מחנה הכי מדהים...והמבנים מי שלא בצופים פשוט לא יבין את זה...אבל אתם יכולים לנסות<כדאי מאוד להכנס...> חלוץ היה סטלנות על פשוט משו בסט ...שומרות החלוציה=]]] נצנוץ - זה לא סתם מילה זאת דרך חיים אילת...למרות שזה לא קשור בכלל לצופים היה ממש כיף קורס היה אדיר(למרות שלא כ"כ מועיל) וסוף סוף אחרי הפעולה הראשונה אני כבר יכולה להגיד שאני מדריכה ז'!! ובקיצור היה חופש אדיר...נראה לי הכי טוב שהיה לי=]

La Gamba

New member
(אני הדרכתי ז'!)

יכלת להגיד את זה גם לפני הפעולה.
אני בהחלט יכול להבין על מה את מדברת "מי שלא בצופים פשוט לא יבין את זה", גם לי היה מחנה כזה (לא של הצופים), ואלא אם היית שם, לא ניתן להבין איזו חוויה עוצמתית זה. כל עוד שהיה כיף זה מעולה.

למעלה