ארועי היום בפסטיבל :יום שישי 22.7

ארועי היום בפסטיבל :יום שישי 22.7

הצגה: פיית המרציפן 10:30, 12:30 לגילאי 3-7 "הבמה הקטנה" הצגה: האווזה פטוניה 10:30, 12:30 מגיל 4 ומעלה אולם התיאטרון סדנא: עכברים וקיפודים 11:30 לגילאי 3-6 סטודיו 4 *מופע חוצות: דר י' חוזר ובגדול 10:00 לכל המשפחה רחבת המרכז - ללא תשלום *מופע חוצות: סודות תיאטרון הבובות 11:30, 13:30 מגיל 3 ומעלה במת "תפוז פורומים" - הכניסה חופשית סרט: פיתום באמצע החיים 20:30 לכל המשפחה במת "תפוז פורומים" - הכניסה חופשית הצגה: מטמורפוזה - פיוט בתנועה 21:00 למבוגרים ולנוער אולם התיאטרון הצגה: Moon למבוגרים ולנוער "הבמה הקטנה" סרט: התערבות בובנאית 22:00 למבוגרים ולנוער במת "תפוז פורומים" - הכניסה חופשית על מופעי החוצות: " סודות תיאטרון הבובות " תיאטרון פופיק - תמונה מההצגה
הצצה אל מאחורי הקלעים של תיאטרון הבובות. מתוך סלים, לצלילי מוסיקה חיה, יוצאות בובות ייחודיות ושובות לב וחושפות את עולמן הפנימי, את אהבתן לטבע, לאדם ולחיים, בדרך אסטטית והומוריסטית. מפגש לכל המשפחה בין בובנאית למוסיקאי, בשיתוף הקהל. מגיל 3 ומעלה. כ-50 דק'     יוצרים: אורי גולדשטיין, שירלי גולדשטיין, אסף לוינבוק משתתפים: שירלי גולדשטיין, אסף לוינבוק  " דר' י' חוזר ובגדול " יאיר אבן-זהר מופע קברט היתולי המציג את הדרך שעובר תושב חוזר מארצות הברית. בדרכו הוא פוגש דמויות משעשעות ומוקצנות מהווי החברה הישראלית העכשיווית: ברסלבי מקפץ, פרופסור חמור סבר וקונדיטור שף ערבי. השחקן, דוקטור י', הינו פיתום (מדבר מהבטן), נגן ולהטוטן. יוצר ומבצע: יאיר אבן זהר לכל המשפחה. כ-20 דק'
היום בדוכן הפורום: בוקר - צהריים: חמוטל ודודי ערב: דודי + אורחת: הראלה - bobani מחכים לראות אתכם

דודי שאלה לי- האם אוכל לרכוש כרטיס

אחד במקום? זכיתי בזוג ,הולכת עם הנכדים ואני נשארת בחוץ?

שבת שלום שחרזדה

מצטער שרק עכשיו מתפנה לענות לך חזרתי לפני מס' דקות מהפסטיבל מאחר והייתי במרכז גם בבוקר וגם הערב לא היה לי זמן. בעיקרון ניתן לרכוש כרטיסים בקופת המרכז לפני ההצגה אבל על כל מקרה כדאי להזמין מראש בשבת יכולים להגיע הרבה אנשים לפסטיבל אז מוטב להערך מראש. בדר"כ בשבתות יש הצגות במדיטק כך שיש סיכוי שהקופות שלהם, בהם מזמינים כרטיסים לפסטיבל, יהיו פתוחות. אם לא יהיה שם מענה התקשרי למרכז - שם בוודאי יוכלו לעזור לך!!!! אין מצב שסבתא תשאר בחוץ!!!!!!!! אני אהיה שם אחה"צ - בואו להגיד שלום אה?! שבת שלום

דודי תודה .ואיך אזהה אותך?

והאם ניתן לרכוש כרטיסי הנחה מבלי להזמין מראש ? במקום לחברי הפורום?

שמח שעזרתי ../images/Emo13.gif איך תזהי אותי?! בקלות

חפשי בחור גבוה, שרירי,חטוב,שזוף עם שיער ארוך בלונדיני, עיניים כחולות - ירוקות
סתתתתםםם עכשיו ברצינות! לא גבוה במיוחד, שרירי? חחחח , גם לא שזוף ואין לי שיער בלונדיני, בטח לא ארוך...יותר בכיוון של קרחת אבל עיניים כחולות - ירקות באמת יש לי. את תמצאי בקלות את שולחן הפורום ותפוז חפשי בסביבתו את הבחור הכי יפה במרכז מצאת? זה אני

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

תודה איילה
היה מאוד נעים להפגש סוף סוף!!!!! בגלל שסוף סוף אחרי שנים של התכתבות נפגשנו אז פתאום קל לי יותר לקרוא לך בשמך ולא בכינוי שחרזדה. כמו שראית גם החברים האחרים לא ידעו בכלל שזה השם שלך. ולמי שעדיין לא יודע מי מסתתרת מאחורי השם והכינוי במאמצים רבים הצלחנו להשיג עבוכם תמונה שלה... חפשו אותה בתמונות שיועלו בהמשך משבת בפסטיבל.

שובב אני? אני שובב? אך ../images/Emo23.gif לי לב זהב

אין לא רוצה!!!!! אבוד לך!!!! צולם ויועלה!!!!!!! תאמיני לי שכשכולם יראו הם באמת יגידו שאת בובה... בובה של אישה.

תודה רבה!היינו היום ומאד נהנינו

ההצגה האוזה פטוניה היתה מעניינת ומשעשעת.הבובות היו מרהיבות פשוט. המגלמת נכנסה לכל הדמויות -ראו זאת בפניה
המקום מאורגן יפה מאוד, אפילו היה לי נוח עם עגלה לבני הזאטוט שהתלווה אלינו. בחוץ צפינו בסדנא שיצרה הרבה ענין והצחיקה אותנו.הסבירו אילו סוגי בובות יש ואיך עובדים איתן והכל בדרך מצחיקה. בחוץ יש דשא ומקומות ישיבה ואזור לאוכל-נהנינו מאוד מאוד. תודה רבה!

איזה כייף לשמוע ../images/Emo45.gif

תודה גם לך אפרחוני שטרחת להכנס ולכתוב זאת! לא כל אחד חושב על זה או שחושב אבל לא מוצא את הזמן... אני מעריך זאת מאוד
שמח לשמוע שנהנתם מההצגה ושהמרכז לתיאטרון בובות היה מאורגן ונוח בעיניכם. רק תרשי לי תיקון קצר?! זו לא היתה סדנא אלא מופע של תיאטרון פופיק הנקרא: " סודות תיאטרון הבובות " מה שכן ,את בהחלט צודקת שכמו בסדנא גם הוא מלמד! ואגב, אני זוכר אותך מהמפגש בקופה

למעלה