ארועי יום הולדת חמש לפורום דיגימון!

• פותח הנושא chi12
  • פורסם בתאריך

chi12

New member
ארועי יום הולדת חמש לפורום דיגימון!

אם לא נתחיל עכשיו לא נתחיל אף פעם. איך אתם רוצים לחגוג יום הולדת חמש? ומתי זה יוצא ובוא נארגן דברים קשורים. יאלה מרתון, סיפורים, שירים וציורים על דיגימון. דיונים כמובן! טובלמישהו יש רעיון חדששש?

Digi Lista

New member
כול הכבוד היוזמה../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

החגיגות יוצאות רשמית ב1.7 שזה למעשה גם היום הראשון של החופש הגדול בבתי הספר והיום בו החלה לראשונה בארץ העונה השלישית
אני יכולה להראות שרשורי יום הולדת קודמים שחגגנו לפורום(למרות ששנה שעברה לא הייתה חגיגה חזקה) ובמילא הם יעלו בשרשור החגיגות השנה אבל צריך להיות מקוריים ולכן אולי עדיף כרגע לא להסתכל עליהם בשביל שנוכל ליזום משהו חדש וגדול(לא ברור מה...),בכול זאת הבייבי יהיה בן חמש
אני אנעץ את השרשור אחרי הצהריים(אני כרגע פה לשניות ספורות לפני שיוצאת לעבודה)בתקווה שיעלו רעיונות רבים,אם כי אצלנו בפורום אפילו בלי לתכנן נוצרים הרבה פעמים הדברים ההזויים,המושקעים והמרגשים ביותר

meytar

New member
זה היום הראשון של החופש בבתי הספר היסודיים...

ולא נראה לי שיש פה אנשים מתחת לכיתה ט'..למען האמת...

Digi Lista

New member
מיתרוש../images/Emo24.gif

תגידי לאן נעלמת?איך הבגרויות?מה חדש?התגעגעתי
זה נכון שה1.7 הוא רשמית היום הראשון לחופש בבתי הספר היסודיים אבל רוב ערוצי הטלוויזיה שמתכננים משהו לחופש עבור ילדים ונוער ילכו סביר להניח על התאריך הזה,כרגע לדעתי אין פה ילדים ביסודי שכותבים בפורום(אולי קוראים סמויים?....
) אבל מהרגע שמתחיל חופש גדול הרבה ילדים מוצאים עצמם בבית משתעממים ויש בהחלט מצב שיכנסו לכאן חדשים(אולי גם העונה החמישית תתחיל בארץ ותהיה סוג של חגיגה...)והם לא חייבים להיות מעל ט'...לי אגב, מה1.7 מתחילה קייטנה בביה"ס של השירות לאומי-משמע כול יום חוזרים הביתה עד 14:00(נמצאים בביה"ס עד 12:30-12:45) ואין עבודה ימי שישי,זה אומנם לא ביה"ס יסודי אבל הוא כולל את אוכלוסיית החינוך המיוחד מגילאי 3-21 ואולי גם ילדים מחינוך מיוחד יכנסו?...

meytar

New member
היי סטטה ואורה!../images/Emo24.gif

היו לי, כרגיל, בעיות במחשב...אחח המחשב שלי כבר מזמן עקף את ירוחם. עכשיו הייתה בעיה בעכבר, וכולנו עצלנים אז לא תיקנו את זה, וגם משהו נדפק במאוורר של המחשב (למרות שזה פתרנו על ידי השכבת המאוורר בגובה של המחשב כשהוא מושען על ספא וארגז...
) לי הייתה השנה בגרות בתקשורת (ולדעתי יש עוד לי ולך סטטה מה לדסקס על זה:) ונשאר לי רק לשון והיסטוריה... אבל בכללי בגרויות ולימודים מעולם לא הטרידו אותי יותר מדי ואני לא מייחסת לזה יותר מדי חשיבות. אני יודעת שאצטרך להשלים, אבל לא ממש אכפת לי, כי בגרויות תמיד אפשר, את גיל ההתבגרות לא... וחוץ מזה הכל ממש טוב אצלי...סוף השנה אז כבר מחפפים הכל..יש אווירה טובה כזו... וזהו, חוץ מזה, תמיד כיף לחזור

כל הכבוד על היוזמה!

אפשר לעשות גם כל מיני חידות קשורות לפורום וכל מיני משחקים מיוחדים.

ניסינו כבר כמה פעמים לארגן מפגש

זה אף פעם לא מצליח.אני חושבת שזה יצליח רק אם נעשה את זה ספונטני,בלי לתכנן.

Digi Lista

New member
יש בזה משהו...

אני דווקא בעד הכיוון של חידות שקשורות למשל לפורום או פעילויות מיוחדות שכול אחד יהיה אחראי על משהו ויפתח שרשור בנושא והכול ינתן כאילו כ
לפורום וככה גם האחרים יופתעו,לא שיש לי כרגע רעיון מה אני מכינה אבל מילא... חשוב להמשיך להציע עוד רעיונות,אומנם אצלנו בפורום אין לדעת מה(אם בכלל) עלול לצאת בסוף אבל שווה בהחלט לתכנן ולחפש רעיונות כדי שאת חגיגות החמש לבייבי נחגוג כמו שצריך...

כן,אני בעד.

ויש לי רעיון-אני מתנדבת להיות אחראית נוסטלגיה ולפתוח כאן שרשור עם כל מיני הודעות ישנות מהפורום.מה דעתכם? רק חבל שרוב אנשי הפורום הותיקים לא כותבים כאן כמעט.אני מתגעגעת.

Yuske

New member
שמעתי שהכוכבים

מהעונה השלישית באים באותו יום.... לפי מה שהבנתי בגלל איזה משהו גדול שכל החבורה מתכננת לעשות איזה משהו בעתיד הקרוב אז הם שולחים אלינו רק את החברה מהעונה השלישית... מעניין מתי הם יופיעו...^__^ וואו הפורום שלנו בן 5 וואו זה כמו כמות העונות^^

chi12

New member
XD

במקרה אני עוברת ברחוב ורואה אותך ואז אני קוראת לך...

כן,צריך לקבוע.

אבל כמה שיותר קרוב לתאריך זה יהיה יותר ספונטני. פעם גם היינו עושים מפגשי צ'אט.בא לכם?

למעלה