ארועי תרבות חודש יולי

ארועי תרבות חודש יולי

הפורום שלנו כל כך עמוס, עד שהודעה שהכנסתי אתמול כבר נעלמה אי שם למטה, אני מכניסה אותה שוב כדי שאיש לא יגיד - לא ידעתי! היום - יום ב' - 28.6 ארוע סיום פעילות טף - הופעה מדהימה של רמי שולר (תופים וצלילים) מיועדת לילדי גן עד כיתה ג'. ההופעה תתקיים בשעה 17:30 במתחם הנוער (כיתות א') במקום יפעל בית קפה עם עוגות ושתיה חמה וקרה בחסות ילדי כיתות א' של היישוב. בואו בהמוניכם! ביום ו' 2.7 בין השעות 10-14 ארוע ענק לכל הגילאים לכבוד היציאה לחופשה. ה"בידורית" של לב לנוער תגיע ליישוב עם המון פעילויות: לנוער - עמדת חץ וקשת אולימפי, רובי צבע, היאבקות סומו, ריצת בנג'י, 5 עמדות סוני פלייסטישן, מתקן השור הזועם. ולקטנים יותר - מתנפחים, בובות ענק, ג'מבורי ומכוניות (רולרקארים) 2 סדנאות יצירה: חימר ותכשיטנות (חרוזים) פופקורן וצמר גפן מתוק גם לקטנים וגם לגדולים והכל בחינם לתושבי כפר האורנים (כרטיסים לאורחים ניתן לרכוש במחיר 10 ש"ח לילד). הארוע יערך בין השעות 10:00-14:00 באזור מתחם הנוער (כיתות א') ומגרש החול שבו נערך ארוע יום העצמאות. פתיחת הארוע תתקיים בשעה 10:00 ברחבת המזכירות, מנהלת בית הספר של היישוב - הגברת קלרה לב - תערוך מפגש קצר עם הורי וילדי בית הספר - כולם מוזמנים! ביום שלישי 6.7 בשעה 20:00 קולנוע קיץ יוצא לדרך. כל שבוע יוקרן סרט במתחם הנוער (פעם בשבועיים לקטנטנים ופעם בשבועיים לילדי ביה"ס - אנא שימו לב לפרסום). הסרט הראשון "מחפשים את נמו". 6.7 מחפשים את נמו - דיבוב לעיברית 13.7 מיליונר מי שגומר ראשון - תרגום לעברית 20.7 לוני טונס בחזרה לאקשן - דיבוב לעיברית 27.7 גול כפול (עם התאומות ששכחתי את שמן) - תרגום לעברית פעם בשבועיים נקרין בשעה 21:30 סרט למבוגרים ונוער - פרסום בהמשך... וביום חמישי 8.7 מסיבת מבוגרים לפתיחת הקיץ באלאדין. פרטים בהמשך...

לארי

New member
ננעצה , ואף מופיעה בטאגליינס ../images/Emo13.gif

באופן קבוע למשך כל יולי.

../images/Emo45.gif המון תודות ../images/Emo23.gif

לכל ועדת תרבות ולעומדת בראשה , אסנת כמובן, המון , המון תודה על רצף הארועים והחוויות שאנו אוספים שהפכו להיות פסיפס מדהים של חיינו.

טלכספי

New member
סרט לקטנטנים ב-../images/Emo35.gif20:00 ?

אני לא ממש מצליחה להזכר בשעת ההקרנה בשנה שעברה, אך נראה לי ש-20:00 זו שעה קצת מאוחרת לקטנטנים. האם אפשר קצת להקדים? (בהתחשב בשעות האור כמובן).

אי אפשר להקרין סרט באור

גם בשנה שעברה הסרטים התחילו בדיוק באותה השעה, לפני כן אין מספיק חושך. האלטרנטיבה של להקרין את הסרטים בתוך חדר פשוט לא מושכת קהל (ניסינו). גם שלושת הנסיכות שלי בשעה 20:00 כבר במיטה - אבל אם הסרט מעניין הן שורדות עד סופו. להתראות אסנת

לא הבנתי למה מתייחסת השאלה אבל

אם מדובר בארוע של יום ו' - הכניסה לתושבי כפר האורנים לכל הפעילויות בחינם! כולל סוכר על מקל ופופקורן

למעלה