ארוע אולטימטיבי למשוגעי PINK FLOYD

• פותח הנושא pf7
  • פורסם בתאריך

pf7

New member
ארוע אולטימטיבי למשוגעי PINK FLOYD

צוות big raymond production עורך שוב ערב PINK FLOYD לאור הביקוש הרב. מסיבת PINK FLOYD בטבע המשלבת הקרנת הופעות חיות וסרטונים בניהם גם קטעים נדירים על גבי מסך ענק, לצד השמעות מכל התקופות במערכות סאונד מטורפות. שישי 25/7/03 23:00 עד אור הבוקר ה"בוסתן" צומת בית עובד מערב. מחיר כניסה: 60 ש"ח פרטים נוספים: 064471017

Norweign Wood

New member
אני גרועה בג"ג...

אין לי מושג איפה זה נס ציונה!

d a r k s i d e

New member
אם את באה

מכוון צפון זה מיד אחרי ראשון,ואם מכוון דרום אז זה מיד אחרי רחובות. אל כל מיקרה זה מס' הטל' של המארגן: ערן, 064-471017

אוי, זה נשמע ענק לחלוטין...

הייתי ממש מתה ללכת... אבל הסיכוי שההורים ירשו די קטן...

adiville

New member
נשמע טוב אבל מה זה החור הזה ?!?

תעשו לי טובה ממקומות מוזרים שאני בספק אם יש אותם על המפה....

שלום ח-ב-ר-י-ם!

חזרתי מאושרת מהכנרת.... ושאלה בפי האם מכל הפורום "האשדודי" הזה יש מישהו שמתכנן להגיע לשם? גם אם בלי אוטו אפשר להתארגן על מונית... אם יהיה מספיק חברה....

electricGirl

New member
הרעיון הוא שזה חור

ואז יש פרטיות ואוירה פסטורלית חחחחחח OR SHOULD I SAY אוירה מסטולית

נימרודל

New member
טוב אני כל כך רוצה ללכת!

אבל דם! ההורים שלי בחיים לא ירשו לי, הם יתקשרו לסלולרי הדבילי שלי כל חמש דקות הם ידרשו שמישהו יבוא איתי כמו חברה או אולי אפילו אח שלי, (שאין לי בעיה איתו בכלל באמת לא איכפת לי) או אולי אחד מהם (???)! לא פייייר! גרררררררררר, הייתי צריכה להיוולד כמה שנים מוקדם יותר!!! גרררר.

Norweign Wood

New member
אני לא יכולה לבוא../images/Emo7.gif

אבל אני מאחלת הנאה מרובה לכל מי שהולך!

לאאאאאאא!

איזה באסה.... האמת שגם לי אין כל כך מצב לבוא.... האמת היא שאין כסף...אבל על הבעיה הזאת הייתי מתגברת איכשהוא.. אין לי איך להגיע לשם...ואין מספיק אנשים למונית שתצא בזול!==========>אין מצב שאני באה אלא אם קורה נס!

נימרודל

New member
מאיה

אני בת 13, ואני מתל אביב, ואח שלי אם הוא יסכים בכלל לבוא לשמור עלי, למרות שהוא בטוח יהנה מהאירוע, יכול להיות שיהיה עסוק. הבעיה להביא חברה היא שהן לא שומעות פינק פלויד, הן לא ירצו לבוא.

נימרודל

New member
הוא יהנה אבל,

אני לא חושבת ששמירה תכופה על אחותו הקטנה (והחמודה) תגרום לו הנאה... אם הוא בכלל יסכים לבוא, אם נשיג דרך להגיע לשם בכלל. וזה בכלל קצת נשמע מוזר ללכת אם האח הגדול שלי, הבנאדם בן 20. למרות שאנחנו בקשר טוב מאד, אבל...

למעלה