ארוע סובב אופיר ה - 1

ארוע סובב אופיר ה - 1

היי לכולם, ב 16-04-2010 מתקיים ארוע אופניים סובב אופיר ארוע סובב אופיר הוא ארוע אופניים לכל המשפחה, לשם שינוי בלי תחרויות בלי לחץ אבל עם המון כייף, ההנאה מהרכיבה עצמה ילדים והורים הפנינג רכיבה ורוכבים באזור רמת צבי המדהים. ויותר מהכל כל ההכנסות הן תרומה לביה"ס יובלים לילדים חולי CP ( שיתוק מוחין ). יש הפתעות פרסים הגרלות חולצות ועוד המון המון המון.... מקווה לראות אתכם שם. סיון

Tami661

New member
ואפשר גם לתרום מבלי להגיע לאירוע? (אני פשוט

מעבירה סדנא באותו יום
)

ברור ....

אפשר ליצור קשר עם שחף ( הפלאפון נמצא בקובץ המצורף ) או ישירות עם מנהל ביה"ס יובלים מר יהודה גלברג. סיון

Tami661

New member
../images/Emo124.gifזה ספורט... אבל לא 'רק'

אז אחרי שהתקשרתי ותרמתי (הליך קצרצר ונעים ביותר) אני קוראת לכם חברים יקרים: נכון שעדיף להגיע לאירוע כי באמת מחכה לכם שם אירוע ספורטיבי עממי וחווייתי ביותר - אבל... מי שאינו יכול להגיע (כמוני, לצערי אני מעבירה סדנא באותו יום והיא תוכננה כבר מזמן
), מדובר בתרומה סמלית אבל המשמעות שלה לגמרי לא סמלית עבור הילדים שזקוקים למנוף ההחתלה שכספי התרומה אמורים לסייע ברכישתו. התקשרו לשחף או לדיקלה: 04-6407078 והוכיחו שספורט... זה לא רק ספורט
שיהיה לכווווווווווווווווולם יום אביבי ושמח

תמי, תודה לך מכל הלב ...

הקבוצה שלנו 500WATT העמקים, אימצה את בית הספר יובלים לפני כשנה (כמובן שהרעיון הוא של שחף "לב זהב" מנהלת הקבוצה) ויחד אנחנו וצוות בית הספר קובעים מדיי פעם ( בחגים או ארועים כאלה ואחרים ) על שיתוף פעולה, הילדים של הקבוצה באים ויחד עם ילדי בית הספר אנחנו עושים יום פעילות משותף, אתם צריכים לראות את זה, זה פשוט מדהים לראות את השמחה והחיוכים, את האור בעיניים והצהלות של הילדים מהפעילות המשותפת, אני באמת חושב שהפרגון והשבחים הכי גדולים מגיעים לילדי קבוצת 500WATT שבימי חופשה שלהם שבהם הם יכולים לשון עד מאוחר או לצאת לכל מיני מקומות מענינים, נרתמים למשימה עם לב ענק חיוך מדהים ושמחה שיש רק אצל ילדים והופכים עוד יום רגיל לחויה בלתי נשכחת. ומצד שני לילדי ביה"ס יובלים שהחיוך, הצחוק והברק בעיניים שלהם באותם שעות יכול לתת אנרגיות לחודשים קדימה, אין לאף אחד את היכולת להעניק אהבה חום ותודה כמו שיש להם ואפילו בלי מילים. בקיצור שוב תודה לך תמי מכל הלב על העזרה ובלי שום קשר את מוזמנת לרכב איתנו מתי שבא לך רק תגידי. סיון.

Tami661

New member
../images/Emo24.gifואני עוד אממש את ההזמנה... כל כך מיצרה

על הזמן שחסר לי, על הוויתורים שאני צריכה לעשות... אבל אני יודעת שזה זמני ובקרוב, אחזור בשיא הקרביות
בקשר לילדים ולברק בעיניים שלהם - מי כמוני יכול לדמיין ולתאר את החוויה הזו, הלוואי שהיינו מצליחים להעביר ולגעת בכולם כדי שיבינו מה המשמעות של התרומה הקטנה שלהם. הרגעים האלו הם פשוט אושר ענק

למעלה