ארוע פתיחת הקיץ ...בירוק!!!!

ארוע פתיחת הקיץ ...בירוק!!!!

עוד מעט, בשבת 3/7 בנמל חיפה יום פתוח על ספינה של גרינפיס ששבה מחופי מלטה ממאבקה בדיג ההרסני של הטונה הכחולה בואו לפגוש את צבינה. היא "חוזרת לים" וגם הכדור הגדול יתן שם עוד נסיון להצילו.... הארוע ללא תשלום פרטים מדוייקים- בהמשך!

נשמע אירוע מדליק - שיהיה בהצלחה ../images/Emo45.gif

אני אחכה שצבינה תחזור לים באיזור המרכז
מופיע בשבת הזו וגם אם הייתי פנוי, חיפה קצת רחוקה לי... וכזכור לך בוודאי - אני לא ממונע אז קדימה שנסי מותניים וארגני הצגה גם לתושבי המרכז והסביבה אל תשכחי לספר איך עבר

היום הירוק והפתוח- הנה כל הפרטים:

ה- Rainbow Warrior מגיעה לישראל ספינת הדגל של גרינפיס תגיע לארץ במסגרת קמפיין אנרגיה ושינויי אקלים יום פתוח לקהל הרחב יתקיים בנמל חיפה ביום שבת ה- 03.07.10 הכניסה חינם בין אירועי היום הפתוח: סיור בספינה, מפגש עם והצוות, מגוון אטרקציות במתחם הנמל, הופעות, פעילויות העשרה לילדים, תיאטרון הבובות של אבישג ועוד.. האירוע יתקיים בין השעות 10:00-17:00 ההצגות: ב-12.3- " להציל את הכדור הגדול. ב- 15.00 "צבינה חוזרת לים". כניסה משער 5 הכניסה לנמל מותנית בהצגת תעודות זהות לפרטים נוספים: 03-5614014 ייתכנו שינויים עקב דרישות הנמל, היום הפתוח יכול להיערך בשבת בלבד

חזרת למוטב?!?!?!?

שתפי, ספרי ונמקי. אני מכורה כבר שנים.... ולזרוק אצלי משהו לפח זה מבחן אינטליגנציה מורכב.... לקוספה של הקרטונים? לשקית של הפלסטיק? לקומפוסט?או אולי למיחזור של שימורים ואלומיניום... ( במסיבות הסיום אני אוספת את כל הבקבוקים והתבניות החד פעמיות ולוקחת אותם אתי באוטו לנקודות האיסוף......)

עינבלית

New member
אנסה

הייתי מאוד קיצונית. אני כבר לא. פיקניקים ומסיבות שאני מארגנת אני דואגת להביא כלים ר"פ ולא ח"פ ולא מאפשרת ח"פ בכלל. ממיינת זבל. לא הולכת להפגנות וכאלו, מעולם לא הלכתי. אני חושבת שאני שומרת על איכו"ס במידה זו או אחרת. את רוב העבודות שלי אני מכינה משאריות בדים, לא קונה בדים במיוחד. ממחזרת בגדים שיצאו משימוש וכו'.

למעלה