ארוע קומיקס אלטרנטיבי ביום שישי

e m i l y

New member
ארוע קומיקס אלטרנטיבי ביום שישי

מישהו יודע במה מדובר? מי ומה? אני מדברת על האירוע בקולנוע "זמיר" אם אני לא טועה

*GormE*

New member
תענו לה!

הבחורה מתעניינת, מגיעה לה תשובה תציינו גם מיקום ותשלום כניסה וסוג מוזיקה.

e m i l y

New member
היה כבר...

אני חושבת שזה ארוע של אקטוס, היה היום, לא הייתי,לא נורא מחר נקנה עוד אבוקדו...

e m i l y

New member
מרד לא, אכזבה כן

לא, בכלל לא מרד,אני חושבת שהודיעו,ומי שהיה צריך לדעת ידע. אבל דבר אחד מוזר לי, איך זה שבפורום הזה(שהוא אגב אחד מני מעט מאוד מקורות אינפורמציה בתחום הקומיקס בישראל)אף אחד לא ידע כלום,אולי זה בגלל שקומיקס עדיין נתפס בעיני רוב כאותה חוברת צבעונית(אמריקאית ברוב המיקרים) דלת תקציב(למאייר ברמה) ועלובת קונספט,וזה חבל, משהו טוב, מתחיל לקרות בארץ הקטנה הזאת ואף אחד לא שם לב...האחים חנוכה למשל ,הם משלנו הם ברמה של חו"ל העבודות שלהם מרשימות ואנטיליגטיות למה לא לקרוא דברים כאלה? או משהו קצת יותר ארטיסטי כמו"דימונה"

Scum Bunny

New member
אההה... זה שאלת "למה לא מעריכים

...קומיקס מחתרתי בארץ?" כי אם אני מתחיל, רק חבטה בראש מאמיתי תשתיק אותי :)

אמיר0

New member
שאלה טובה

אישית אני חושב שיש לא מעט קומיקס נחמד בארץ. אני נהנה מאד לקרוא את "סמטאות הזעם", וחמודי לא היה רע בכלל. ראיתי עבודות כמו "זום" בשבוע הספר, שגם לא היו רעות, ואני אשמח לקרוא את דימונה. אבל מה זאת אומרת "מי שהיה צריך לדעת ידע"? זה היה אירוע סגור או משהוא? פתיחת תערוכה בגלרייה עם הזמנות? אני הייתי הולך בשמחה, אם הייתי יודע ופנוי.

tarkan

New member
ישראל זו המדינה היחידה בעולם

שיש לה יותר קומיקס מחתרתי מסתם קומיקס...

*GormE*

New member
ידעתי שתטעו

מרד לא במובן של להקים מהפכה אלא חרא בצרפתית ואני כבר שנים עוקבת אחרי האחים חנוכה ודווקא יש הרבה כמוני ולא נוגעת במקל בקומיקס של ספיידרמן

tarkan

New member
בעיני קומיקס אלטרנטיבי

זה הרבה פעמים ניסיון למכור תחת מסווה איכותי אני אוהב קומיקס אמריקני סופר הירוז (אם הוא טוב) וגם כזה שלא, אני אוהב מנגה ואני מת על קומיקס אירופי (במיוחד אסטריקס טיניטין וקורטו מלטזה) אין סתירה בין כל הדברים האלה לכל אחד יש מה למכור...

e m i l y

New member
אתה צודק

טוב, יכול להיות שקצת הגזמתי,זה נכון,כמו בכל תחום ויזואלי אחר גם למיינסטרים יש מקום בעיקר אם הוא איכותי ועשוי טוב(כמו הדוגמאות שנתת למשל)אני בהחלט חושבת לכל אחד מהם יש מקום,גם לדברים הבאמת גרועים... התפקיד שלהם הוא להבליט את הדברים היפים.. אבל עזבו שטויות בשישי הבא עוד אירוע של אקטוס+ אורחים בירושלים

למעלה