ארור היום שבחרתי בשרון

ארור היום שבחרתי בשרון

אני שהקדשתי את כל חיי למדינה ולצה"ל. שהקרבתי שלום בית עבור שלום המדינה. שתרמתי רבבות שקלים לאגודה למען החייל. שהדלקתי משואה בחג העצמאות. את הקול שלי הוא לקח, הנבל הזה, את הקול שלי! הוא נתן לשמאל. יריתי לעצמי בראש. הוא ניפץ את תקוותי ודרך על אמונתי ברגל גסה. למה הוא שיקר לי? לי ולעוד מיליונים? גם למי שהולך אחריו בעיניים עצומות בפחד נורא אחרי הרועה העוור הזה, גם להם הוא שיקר! לא סתם, הוא נשבע! נשבע לשקר! למה הוא לא התמודד במפלגת העבודה? או לפחות במרכז? למה לשים ללעג ולקלס את מורשתם של ז`בוטינסקי ובגין בביתם שלהם? באמצעים שלהם? ושלי? נורא ואיום! גנב מנדטים ארור! דיקטטור עלוב, ששם פס על מרכז הליכוד ועל הדמוקרטיה. על משאל המתפקדים שהוא עצמו יזם והבטיח למלא אחרי החלטותיו?? לא נשכח ולא נסלח!!

אתם זוכרים איך שרון תמך במילושביץ?

הוא היה שר החוץ בממשלתו של ביבי. תמך בסרבים נגד העולם כיון שהוא היה לפני ביקור ברוסיה. טרנספריסט עלוב!

סלובודאן, מצפה להתייחסותך

בדבר הצעתי לפתרון הסכוך הערבי-ישראלי ע"י הצעת בתי השמאלנים לערבים (ראה בשרשור נפרד).

הנה ההוכחה

רק הצעתי שההכרה בזכויות הלגיטימיות של הערבים תבוא לא על חשבון חובשי כיפות אלא על חשבון השמאל שהטיף לכך, וכבר מאשימים אותי בהתחרפנות.

עמרי ר

New member
ואתה מופתע?

אתה עוד לא מכיר את השמאל הצבוע והעלוב? בעוד הם רוקדים וחוגגים את עקירתם של מתיישבי חבל עזה, ומקריבים אותם בקלות על מזבח שנאתם המטורפת לעם ישראל ואהבתם החולנית לפלסטינים ולגרסת ההיסטוריה המעוותת שלהם, הם לא מוכנים לשמוע על האפשרות להקריב משהו מעצמם לטובת אותה מטרה אהודה בעיניהם. זה השמאל הישראלי, זהו פרצופו המתועב. שאחרים ייעקרו, שאחרים יסבלו, שאת עולמם של אחרים יחריבו. אבל שייגעו בנו, אנשי האידיאלים וממציאי המושג הנאלח "קורבנות השלום"? מה, התחרפנת??

לבת אש

New member
"אני דואג לעתיד נכדיי"

שרון מסביר מדוע החליט לגרש את היהודים ומגלה כי גם לנכדיו תיקים במשטרה

לבת אש

New member
צריך למצא אלטרנטיבה שלא תבגוד

בעת פקודה. אני בעד עוזי לנדאו. אדם ישר וצנוע נאמן לדרכו ועקרונותיו.

למעלה