ארו מקדים את יתר הבכירים בקטע 11. מה צפוי בלה ריוחה.

gadis13

New member
ארו מקדים את יתר הבכירים בקטע 11. מה צפוי בלה ריוחה.

מהירות מסחררת. מלחמות לשליטה בזהות הבורחים המשיכו לאורך מרחק וזמן רב, ורק לאחר נסיונות מרובים (לאחד מהם הצטרף אפילו בעל החולצה האדומה קונטאדור אולי כנסיון לשדר לאחרים שמוטב שלא ישחקו עם מזלם יותר מדי) ולאחר הואילה בטובה הדבוקה לאפשר ל להשתחרר והם הלכו ופתחו מהר פער שצמח עד ל~ 5 דק אך לא הורשו ביותר. המהירות הממוצעת בשעות הראשונות של הקטע ~ 50 קמש!.
קטיושה הופיעה בשלב מוקדם בחזית, מה שאמר שפוריטו מרגיש מצוין, והפער של הבורחים, שמתוך חבורתם קריינקה החליט לעשות מעשה ועזב את חבריו לבריחה מנסה לבדו להצמיח מרווח בטחון לפני הכניסה לטיפוס המסיים, אך נתפס מיד בתחילתו.
במעלה הטיפוס המסיים. סקאיי שולחת את דייגנאן קדימה לחזית והוא מכתיב קצב גבוה לא הרבה אחרי הכניסה לטיפוס. תהליך הסלקציה התחיל ובחזית מתבודדים ~ 20 רוכבים. ברגיל קופץ קדימה 5.8 קמ' מהקו וחסינק מצטרף אליו כאשר מוביסטר, עם איזיגרה בחזית 'מה שנשאר מהדבוקה', דואגת לפער מהשניים שלא

קישור

 

gadis13

New member
מה שווים החיים ללא שמועות

האחרונה מדברת על המנוע באופניים של הייז'דאל
שימו לב (!) - לאחר נפילתו (ועוד לפני שהאופנוע רומס קלות את הסרבלו), האופניים נעות מעצמם!!! (אולי נעות בעצמם...).
וגם - יוהאן אופרדו של FDJ בדרך (גם הוא) לקוויבקה (ברייאן סמית' עושה עבודה!)

 
למעלה