ארז מציג: ארז מדרג את Brave

QueIronia

New member
ארז מציג: ארז מדרג את Brave ../images/Emo3.gif

תודו שחיכיתם. לא ישנתם לילות שלמים. אז הנה זה קורה: אני מדרג את השירים ב- Brave. אני מדרג את השירים לפי הסדר שלהם, מהשיר הכי פחות טוב לשיר הטוב ביותר: מקומות 11-12: Be Mine, Never Gonna Give Up ליידיס אנד ג'נטלמן, היא עשתה זאת שוב! כנראה שיש לגברת בעיה קשה - בכל דיסק היא חייבת לתקוע שיר או שניים שהם פשוט תת רמה. ב- Como Ama Una Mujer "זכינו" לקבל את Sola, ב- This Is Me... Then מדובר ב- Dear Ben וב- Brave ישנם השניים הנ"ל. כמו שחן אמרה כבר פעם, הכינורות ב- Never Gonna Give Up פשוט מפחידים. אותי אישית הם גם מדכאים. זה מסוג הדברים שגורמים לי לשאול "אבל למה????". Be Mine הוא סתם דכאון אחד גדול. השיר מתחיל סבבה, ואז, בערך בסוף השורה הראשונה, הכל משתבש. המילים עקומות, הלחן מפגר והכל פשוט לא עובד. מקום 10: The Way It Is אין לי משהו ממש רע לומר על השיר. הוא מאוד חמוד, סבבי כזה ודי חביב, אבל גם מאוד לעוס. הוא כאילו נמשך בלי סוף, ונשמע כהקדמה מאוד מאוד ארוכה ל-I Need Love (להלן), כשבאמצע תקועה הזוועה Be Mine. מקום 9: Stay Together המילים מאוד קליטות והלחן עושה נעים באוזן. הבעיה שלי עם השיר שהוא נשמע גם קצת צעקני ועמוס. ג'ניפר פותחת את הדיסק עם המון רעש וצלצולים, שזה נחמד, אבל לא מתקרב במאום לפתיחות המרשימות שהיא הרגילה אותנו אליהן (If You Had My Love, Love Don't Cost A Thing, Still, Get Right ו- Que Hiciste). מקום 8: I Need Love הפתעה! בדוגמיות של הדיסק שדלפו לפני כמה שבועות, השיר עצבן אותי. המילים של הפזמון (החלק שניתן היה לשמוע) כ"כ טיפשיות, ממש עד כאב. מצד שני, המלודיה טובה (אפילו מאוד), והעיבוד שובה לב. כששמעתי לראשונה את השיר, הופתעתי לטובה. סה"כ מדובר בשיר חמוד, אבל הוא ניחן בבעיה ששירים נוספים באלבומים סובלים ממנה: הוא נמשך עד אינסוף. פחות מ-4 דקות, אבל כבר ב-2:30 בערך אני תוהה לאן אנחנו זזים. מקום 7: Wrong When You're Gone הגענו לחלק באלבום של השירים שאני כבר אוהב ממש. אז נכון, עם Wrong When You're Gone ג'ניפר לא מחדשת שום דבר, והוא מאוד דומה להרבה שירים שכבר שמענו (למשל, We Belong Together של מראיה), אבל הוא בכ"ז עושה את העבודה. ג'ניפר משתמשת בקול (המוגבל) שלה כדי להפיק את המיטב. סה"כ, מדובר בשיר שעושה מאוד נעים באוזניים, ובגלל זה אני גם מוצא את עצמי שומע אותו הרבה. מקום 6: Gotta Be There אין לי הרבה מה לומר על השיר, חוץ מזה שהוא ממש מדליק וכיפי. הפתיחה מעולה והפזמון סוחף! באופן מפתיע, אני דווקא לא שומע אותו ב-repeatים אינסופיים (בניגוד לכל שאר השירים במקומות 1-7). מקום 5: Do It Well אני מודה, זה קורה לי הרבה: דולף סינגל ראשון מהאלבום, אני צועק ובוכה על כמה שהוא עקום ובסוף מתלהב. אז גם פה זה קרה, אבל קצת באיחור. הדחקתי את העובדה שלשיר יש גם גרסא עם Ludacris עד שקניתי את האלבום. בחיי, הבחור הופך את השיר ללהיט! אהבתי במיוחד את השילוב של האנגלית והספרדית עם המבטא הכבד. ונסיים בציטוט: Baby feel this and grita mi nombre! מקום 4: Mile In These Shoes אחותי, שיחקת אותה! בהתחלה לא כ"כ התלהבתי מהשיר. לא הבנתי על מה המהומה. אחרי שתי שמיעות התמכרתי. כ"כ הרבה פוזה בשיר אחד, אנחנו ממש בסביבה של Jenny From The Block (אבל בצורה פחות פלצנית...). תמיד כשמגיע השיר הזה בדיסק ואני באוטו לבד, אני מגביר לעוצמה הכי נסבלת שאפשר (בהתחשב בזה שמדובר במערכת סטנדרטית לחלוטין עם רמקולים רגילים) וצרוח את נשמתי. אז וואלה, ה-YSL שלה דווקא כן הולכים טוב. מקום 3: Forever מה שיש לי לומר זה רק: דיווה יקרה - כשיש לך כזה שיר ביד, לא פותחים את האלבום עם כאב ראש כמו Stay Together. מקום 2: Brave את האמ-אמא של השיר הזה חרשתי. הוא פשוט עושה לי טוב. שיר פופ מתקתק שמתאים לתקופה של כמה שנים אחורה. למרות שאין בו הרבה RnB כמו ב- JLo, אני ממש רואה אותו מתמקם לו אי שם בין I'm Real ו- Play, ומשלים את הפתיחה המצוינת של האלבום השני של ג'ן (הבהרה: כשאני משווה שיר לאחד מהשישייה הפותחת של JLo, זה אומר שאני קרוע עליו...). מקום 1
: Hold It Don't Drop It
נראה לי שהגעתי למסקנה: קשה לי לעמוד בפני השילוב של ג'ניפר וסקסופון. זה עשה לי את זה ב- Get Right, וזה עושה לי את זה בגדול ב- Hold It Don't Drop It המצוין. הפקה נפלאה לשיר מצוין. אמנם המילים דביליות, אבל אף פעם לא טענתי שאני בנאדם עמוק. השיר הזה מקבל אצלי 10 מתוך 10.

QueIronia

New member
הערה לסיום, שלא רציתי לשים בדעה שלי על הדיסק:

כן, אני מודע לזה שמדובר בביקורת אובר-דרמטית. תתגברו.

Lopezit

New member
מדהים כמה שהדירוג שלנו דומה

רק החלפתי מקומות קצת
מקומות 11-12: Be Mine, Never Gonna Give Up אין לי מה להגיד.. ארז סיכם את זה טוב מאוד
מקום 10: The Way It Is אפשר להגיד שהפזמון אפילו די מחרפן אותי הקצב חמוד וזה הכל (זה הבעיה ברוב השירים- חמודים לא יותר מזה) מקום 9 : Gotta Be There אמרתי את זה כבר ואני אגיד שוב.. לשיר הזה יכל להיות פוטנציאל גדול אם לא הייתה מישהי שצורחת ברקע כל הזמן אני נהנת מהקצב ומהשיר אבל היא פשוט מעצבנתתת מקום 8: I Need Love מקום 7: Wrong When You're Gone מקום 6: Stay Together מקום 5: Do It Well קליט קליט אבל נמאס מהר מאוד! מקום 4: Forever פה בעצם מתחילה רשימת השירים המעולה והיחידה שממנה אני באמת נהנית כשאני שומעת את האלבום מקום 3: Mile In These Shoes
וכל מילה מיותרת מקום 2: Brave באמת שיר חרוש ביותר! שהוא בניגוד להרבה שירים אחרים באלבום הזה.. לא נמאס עליי לרגע! מקום 1: Hold It Don't Drop It מהרגע הראשון ששמעתי אותו פשוט התאהבתי בו!!
אני זוכרת שבהתחלה אמרו שזה הסינגל הראשון מתוך האלבום... ואמרתי שהוא הסינגל הראשון הכי טוב של ג'ן.. אז אם הוא באמת היה סינגל 1 עדיין הייתי חושבת ככה פשוט שיר מעולה..!!!
סיכום כללי: כמו שכבר הרוב פה אמרו.. ג'ניפר איכזבה אותי באלבום הזה (למרות שלא ציפיתי למשהו יותר מזה) אני מנסה לחשוב מה הייתי אומרת עליו אם לא היו שירים כמו HIDDI כדי להציל אותו מה שהכי מעצבן אותי זה שהיא בעצם לא מנסה לעשות שום דבר חדש במוזיקה (עזבו לרגע את CAUM(
)) האלבום הבא שהיא תוציא צריך להיות אלבום ברמה גבוהה מאוד כדי שאנשים באמת יקנו אותו אחרי הכישלון של Brave... כנראה לכולנו זה היה פשוט שוק לקבל דבר כזה אחרי אלבום כ"כ מושקע כמו CAUM שלצערי לא נראה לי שנקבל עוד אחד כזה... ג'ניפר קחי חופשה קצת... תביאי כמה מפיקים טובים.. ותעשי אלבום כמו שצריך! רק אל תחזרי עוד שנתיים עם אלבום שכולו מוקדש לתינוק\ת.. תודה

../images/Emo6.gif לגבי Gotta Be There

הצעקות של הגברת ברקע זאת נקודת האור היחידה בשיר המזוויע הזה לטעמי
וקרעת אותי עם המשפט האחרון, כפרעעליך

West Doll

New member
חח כן, המשפט האחרון../images/Emo47.gif

רציתי לכתוב מתי שקראתי אבל שכחתי

West Doll

New member
אהבתי את הדירוג../images/Emo45.gif

רק אני אישית הייתי מחליפה בין The Way It Is ל-Be Mine
אבל אני יודעת שעכשיו שאמרתי את זה אתם תגידו "מההההההההההה? Be Mine מזעזע!"

B MINE מדהיםםםםם אחד ה-שירים ה-יפים...

אני מכור לו כבר איזה שבוע ולא נמאס ממנו... i want u to b mine להלהלהה :)

כל הכבוד על ההשקעה../images/Emo24.gif

הדירוג שלך כל כל שונה משלי... אני לא סובל את HIDDI
בעיניי Stay Together מושלם
ואת The Way It Is אני לא סובל...

oren456

New member
יהההההה ארז קבל ח"ח על ההשקעה ../images/Emo47.gif

ישנם כמה דברים שאני מסכים איתך וכמה שלו.. למשל אני את wwyg הייתי שם במקום ה-3 במקום forever אבל כל אחד והטעם שלו.. לגבי מה שאני מסכים איתך אז ככה
..אכן השירים bm ו- nggu הם שני השירים הכי חלשים באלבום. ולגבי הדירוג שלי אצלי זה ככה : 1 brave
פשוט יצירת מופת 2 hiddi
3 wwyg 4 diw 5 mits 6 forever 7 gbt 8 st 9 twii 10 inl 11 nggu 12.bm

קראתי ה-כ-ל ../images/Emo13.gif

אחלה דירוג, יש לנו את אותו בוטום 2 ואותו טופ 2 (רק שהוא בהיפוך). מסכים איתך בכללי, חוץ מ-The Way It Is ו-Stay Together שאני מאוד אוהב, ו- Gotta Be There שאני ממש לא. הנה הדירוג שלי- 1-Brave
2-Hold It Don't Drop It 3-Wrong When You're Gone 4-The Way It Is 5-Stay Together 6-Forever 7-Do It Well 8-Mile In These Shoes 9-Gotta Be There 10-I Need Love 11-Be Mine 12-Never Gonna Give Up

למעלה