ארז ...

e dor

New member
ארז ...

יש לי שאלה. גלשתי באתר של אתיופיאן אירליינרס ומצאתי בצי המטוסים תמונה של ה-737 שלהם עם קצוות בכנפיים - התמונה שם לא במקרה שלך ? אם כן, הם ביקשו ממך רשות ? אגב, אני שואל סתם לידע כללי, כי חברה תעופה שלוקחת תמונה שלך זו באמת מחמאה רצינית ! לינק ערב טוב

ארזS

New member
דור ...

כמה שאני מחפש בלינק שנתת ובכלל באתר הזה, אני לא מצליח למצוא את התמונה וגם לא רואה בכלל תמונות של מטוסים שם, מלבד שתי תמונות קטנות, אחת בכותרת ואחת של מטוס למכירה. האם אתה יכול לתת לינק יותר ספציפי בבקשה או צילום מסך [רצוי צילום מסך של כל הדף עם הכתובת] בתודה מראש. בכל מקרה לא קיבלתי מהם כל פניה.

e dor

New member
למטה אתה בוחר את סוג המטוסים

אבל מצורפת תמונה בכל אופן ...

ארזS

New member
תודה לשניכם

כפי שציינתי הם לא ביקשו רשות להשתמש בתמונה שלי. זאת לא הפעם הראשונה ש"גונבים" ממני תמונות, אבל זאת הפעם הראשונה שתמונה שלי "נגנבה" לאתר רשמי של חברת תעופה, והאמת שזה מאוד מחמיא, למרות הכעס הקל על הגניבה וחוסר הקרדיט.

e dor

New member
מסכים איתך

אני במקומך בכזה מקרה הייתי מבקש להוסיף קרדיט קטן. מגיע לך ! אחלה תמונה

ארז- אל תעבור על זה בשתיקה

מצד אחד אתה מסמן את תמונותיך בכיתוב גדול כדי שבפורום לא יקחו לך את התמונות, מצד שני ,חברת תעופה לאומית רשמית "גונבת" תמונה שלך מאתר AN. לדעתי. אתה צריך לפנות לAN וגם לחברה האתיופית ולדרוש קרדיט מתאים.

ארזS

New member
תראה...

אני מסמן [ולא בכיתוב גדול אלא בכיתוב קטן, אבל זאת לא הנקודה] אך ורק תמונות שאני מעלה לפורום לפני שאני מעלה ל-Airliners או JetPhotos. אחרי שהתמונות נמצאות באתרים הללו זה כבר פחות חשוב לי. בסך הכל אני רואה כמחמאה שמשתמשים בתמונות שלי ואינני רוצה להיכנס לעימותים, במיוחד כשמדובר בחברה כזאת. אולי אני פראייר, אבל אני מוותר הפעם כפי שויתרתי כבר כמה פעמים כשלקחו ללא רשות תמונות שלי ופרסמו בכל מיני מקומות.

mr lavi

New member
המטוסי םשלהם מגיעים ארצה?

אני חושב שראיתי את ה-737 שלהם בארץ נוחת ב-11 לחודש (ספטמבר)... בסביבות השעה 4 וחצי נראה לי (אחר הצהריים) הייתי בנתב"ג...

ארזS

New member
על מי אתה שואל ?

על האתיופי ? הוא מגיע לכאן כל יום. [או כמעט כל יום].

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifהאתיופי מגיע כמעת יומית ב730

בבוקר בערך. הוא חוזר לאדיס ב 1630

A r i e T

New member
לגבי האתיופי:

מישהו יודע מה מסלול הטיסה שלו לאחר ההמראה מנתב"ג? הוא יכול לעבור מעל סודן, למשל?

הנכד של

New member
../images/Emo15.gifלא!.טסתי אתו.30,180 מעלות לכוו

ן ירושליים ים המלח אילת,עוקף סודן ואריתראה לאדיס.

mr lavi

New member
אני מדבר על האתיופי עם הסנפירים בצד

ה-737 מה יש לו לחפש פה? כמעט כל יום...

ארזS

New member
סנפירים ? זה מטוס, לא אניה... ../images/Emo13.gif

מה יש לו לחפש פה ? תשאל אותו...

למעלה