ארחי פרחי... עוד 4 ימים נעל דינאק
B BenisaaC New member 23/7/07 #4 600 ופטור באנגלית זתומרת מעדיף פטור באנגלית כמובן היום עשיתי את 15H וקיבלתי 670 אז נראה לי שאני בסדר אבל לאחרונה באנגלית ממש קשה לי להגיע ל130 וזה מעצבן
600 ופטור באנגלית זתומרת מעדיף פטור באנגלית כמובן היום עשיתי את 15H וקיבלתי 670 אז נראה לי שאני בסדר אבל לאחרונה באנגלית ממש קשה לי להגיע ל130 וזה מעצבן
J Jan22 New member 23/7/07 #14 לא יודע ,הם כבר שנה שניה ועדיין לא רואים באופק את PRESENT SIMPLE רודף אחריהם.
L Lady McBeth New member 23/7/07 #20 פטור, לא פתור ואתה מוזמן להיכנס לקישור שנתתי לטרולה ולראות בעצמך. זה לקוח מהאתר של המרכז הארצי. בינינו? זה ממש על הזין שלי. שיקבלו פטור.
פטור, לא פתור ואתה מוזמן להיכנס לקישור שנתתי לטרולה ולראות בעצמך. זה לקוח מהאתר של המרכז הארצי. בינינו? זה ממש על הזין שלי. שיקבלו פטור.
J Jan22 New member 23/7/07 #25 אולי אמא שלהם שוכבת עם הרקטור? האמת ,לא יודע. אבל הם לא עשו. ואתם יכולים להעלות עוד השערות ,זו העובדה ופיניטו.
אולי אמא שלהם שוכבת עם הרקטור? האמת ,לא יודע. אבל הם לא עשו. ואתם יכולים להעלות עוד השערות ,זו העובדה ופיניטו.
J Jan22 New member 23/7/07 #13 ועוד להנדסות ,ששם בודקים אותך עם זכוכית מגדלת! בקיצור ,תבדקי שוב ,בלי'' כפרע ''מכיוון שאני שונא את המילה הזו.
ועוד להנדסות ,ששם בודקים אותך עם זכוכית מגדלת! בקיצור ,תבדקי שוב ,בלי'' כפרע ''מכיוון שאני שונא את המילה הזו.