LifeOverIP
New member
ארטיק
1. לאחרונה נתקלתי במספר קיוסקים במרכז הארץ המוכרים ארטיק קרח בשקל אחד בלבד,
מישהו יודע האם יש ארטיקים (שעולים יותר, אין בעיה), שהם עם חומרי טעם/ריח/אחר טבעיים/פחות בעייתיים?
2. מדוע כאשר מכינים בבית (ע"י מים + תרכיז לתוך כוס/מתקן ולמקפיא),
המרקם יוצא שונה מעט מאשר ארטיק קרח רגיל? וכיצד ניתן לשנותו?
1. לאחרונה נתקלתי במספר קיוסקים במרכז הארץ המוכרים ארטיק קרח בשקל אחד בלבד,
מישהו יודע האם יש ארטיקים (שעולים יותר, אין בעיה), שהם עם חומרי טעם/ריח/אחר טבעיים/פחות בעייתיים?
2. מדוע כאשר מכינים בבית (ע"י מים + תרכיז לתוך כוס/מתקן ולמקפיא),
המרקם יוצא שונה מעט מאשר ארטיק קרח רגיל? וכיצד ניתן לשנותו?