ארטישוק בירקות וגבינות

מליאל

New member
ארטישוק בירקות וגבינות

תוספת שונה ומעניינת לארטישוק, מתאים כמנה ראשונה לארוחת דגים וגבינות או כמנה צימחונית עיקרית. המרכיבים: 15 תחתיות ארטישוק 1 קישוא 1תפ"א 1 בצל יבש 1 גזר 2 כפות גב"צ מגורדת 2 כפות גבינה מלוחה מגורדת חופן פרחי ברוקולי חלוטים קצוצים חופן עלי מנגולד חלוטים וקצוצים חופן פטרוזיליה קצוצה חופן בצל ירוק קצוץ חופן צנוברים (רצוי) 3 ביצים 1/2 כוס קמח תופח מלח ופלפל א. מרק בטעם עוף/בצל כורכום פפריקה מתוקה וחריפה שמן שומשום אופן ההכנה: לקמח קלות את תחתיות הארטישוק ולטגנם מעט בשמן עם כורכום. לגרד על פומפיה גסה את הקישוא, תפ"א, בצל והגזר ולסחוט היטב, להוסיף את הירק הקצוץ ,הביצים, הקמח,הצנוברים והתבלינים ולערבב. להניח בתבניות עגולות (כמו של מאפינס רק גבוהות יותר)משומנות קלות, את תחתית הארטישוק ומעל למלא בתערובת הגבינות עם הירק, לפזר מעט שומשום ולהכניס לתנור שחומם מראש למשך כ-45 דקות 180 מעלות. * מומלץ להגיש עם רוטב פיטריות
 
מדהים!!

איזה יופי של מתכונים מליאל אז יכולה להעלות גם בפורום סלטים ומנות ראשונות זה מתאים לשם
 

מליאל

New member
סמדי תודה נשמה, זאת מנה שהמצאתי

היום וקצרה מחמאות בקרב משפחתי ובטוח ואאמץ אותה גם בהמשך, ממליצה בחום לנסות, המנה מאוד קלה להכנה .
 
למעלה