אריאלה אני גם רוצה עזרה
מכיוון שאת הופכת עולמות לחפש מתכונים ויש לך קשרים בעולם הפרסי. אז הנה בקשה משאלה (ובעצם למי שמכיר). יש לחם שהכינו בפרס. הלחם הוכן בתוך טאבון על מצא של חלוקי נחל קטנים. הלחם הוא כ2-4 ס"מ עובי ברוחב של 20-40 ס"מ ויכול להגיע ל80-100 ס"מ. השם שלו בפרסית זה נון-א-סאנגק. נון = לחם סאנגק = אבן. מנסה לחפש את המתכון המון זמן ואין.אני יודע שמודבר רק כנראה בקמח מים ודברים בסיסיים של לחם. אבל , אמרו לי שהטעם הוא מיוחד. ולפרסים הנה קישור מעניין על עוד מישהו שחיפש את הלחם ועשה לחם פרסי אחר. אז מי שמכיר זה המקום לספר יום טוב
מכיוון שאת הופכת עולמות לחפש מתכונים ויש לך קשרים בעולם הפרסי. אז הנה בקשה משאלה (ובעצם למי שמכיר). יש לחם שהכינו בפרס. הלחם הוכן בתוך טאבון על מצא של חלוקי נחל קטנים. הלחם הוא כ2-4 ס"מ עובי ברוחב של 20-40 ס"מ ויכול להגיע ל80-100 ס"מ. השם שלו בפרסית זה נון-א-סאנגק. נון = לחם סאנגק = אבן. מנסה לחפש את המתכון המון זמן ואין.אני יודע שמודבר רק כנראה בקמח מים ודברים בסיסיים של לחם. אבל , אמרו לי שהטעם הוא מיוחד. ולפרסים הנה קישור מעניין על עוד מישהו שחיפש את הלחם ועשה לחם פרסי אחר. אז מי שמכיר זה המקום לספר יום טוב