אריאלה קייסלין פרשה

cubano1

New member
אריאלה קייסלין פרשה

בהפתעה, כשלושה חודשים לפני אליפות העולם וכשנה לפני האולימפיאדה, אריאלה קייסלין הודיעה על פרישה. קייסלין, בת 23, זכתה במדליות באליפויות עולם ואירופה בשולחן הקפיצות - המכשיר בו התמחתה. היא היתה חמישית בגמר הקפיצות באולימפיאדת בייג'ינג. היא העלתה את שוויץ על מפת ההתעמלות האירופאית וגם העולמית ואני בטוח שהם בנו עליה ללונדון 2012. היא תזכר בעיקר כקופצת בעלת עוצמה - הקפיצה העיקרית שלה היתה הרודי -קפיצת ידיים לסלטה לפנים בגוף ישר עם בורג וחצי. היא גם תזכר בזכות בגדי הגוף שלה עם המוטיבים של הפרפר. http://www.youtube.com/watch?v=ayUrxHs5LVA שיהיה לה בהצלחה!

בדיוק התכוונתי גם אני להעלות את הידיעה!

זה כתוב בכל המקומות... וזה שהיא העלתה את שוויץ על המפה... איזה קטעים איתך. אריאלה קייסלין מתעמלת מעולה, בייחוד בקפיצות, כפי שציינת. הייתה אחת הפייבוריטיות שלי בקפיצות. הפרישה אכן הגיעה בהפתעה גמורה- היא לא נפצעה ולא היו שום סממנים. אבל זוהי דרך הטבע.... למרות שאני מצטערת, אני גם מסוגלת להעריך, ספורטאים שפורשים בדיוק בשיא!

Tammie

New member
איך אני מסכימה איתך נעה!

גם אני ממש אוהבת אותה, והיא תהיה חסרה לי בתחרויות. אבל לפעמים עדיף לפרוש בשיא.... שיהיה לה המון בהצלחה! אני בטוחה שהיא תהיה טובה בכל מה שהיא תעשה :)

למעלה