אריאל! בשבילך! ולכל הפורום המקסים!!

שמולגה

New member
אריאל! בשבילך! ולכל הפורום המקסים!!

אני יודעת שחיכית לזה המון זמן!!!!!! אבל הבטחתי והבטחות אני יודעת לקיים!!!!! מקווה שתאהב.. קישור:

dror2009

New member
וואי זה ממש יפה!

את מוכשרת

orianush

New member
?????

מה???? לא הבנתי.. מה זה???? זה פשוט הראש של יוסי רק מאיזשהי תמונה מההשקה של הדיסק.. חחח לא ברור לי מה עשית חח סורי.. אולי תסבירו לי..

שמולגה

New member
אורית..

זו אנימציה שלמה עם כתוביות... תכנסי לקישור ותלחצי על הורדה.. אולי אז תצליחי לראות

חחח כמה ניג'סתי לה שתכין את זה...

"ישבתי" עליה כמה שבועות טובים...תספרי להם חחח חבל"ז אליפוווווווווווווווות יצא בנזונה! ממש יפה, אני בטוח שיוסי יאהב את האנימציה!

שמולגה

New member
אריאלי!!!!!

אני ממש שמחה שאהבת!!!! ובתכלס ישבת לי קצת על הוריד אבל לא נורא בסוף זה השתלם...
ראית כמה חדשים הצטרפו??? יפה לך בשעה כזאת בבית!!! חיים טובים... (ואני לא פותחת עיניים..)

חוצפנית!!!!

את ומורן גולן! שתי חיילות שעסוקות בלפתוח עליי עיניים!!!! בה"ע טפו טפו, בגללכן עוד יתנו לי ריתוק!

שמולגה

New member
אני חוצפנית!!!!!!!????????!!!!!!!!

חחחחחחחחחח אתה יודע שאני מתה עלייך.... ואני האחרונה שאפתח עיניים ועוד עלייך... אתה יודע כמה אני מצ'ופרת בזמן האחרון..... וחוץ מזה אני עכשיו ברגילה.... ולומדת כמו חמור...

moranush86

New member
תגיד לי אתה לא מתבייש?!?!?!?

יאוווו תתחיל להירגע ומהר אני לא פותחת שוווום עיניים על זה שאתה עושה בית זונות ((סליחה על הביטוי) מהצבא!!! אמרתי לך היום בבוקר "טפו טפו טפו" אז תרגיע !!! הזמירים האלו חשים את עצמם.......... סתם חולה עליך אתה יודע את זה!!!

למעלה