אריאל התותח!!!! כנסו בבקשה...

אריאל התותח!!!! כנסו בבקשה...

מדי פעם אני נכנס לפורום של יוסי, ואני חייב לשבח את מנהל הפורום אריאל. אתה כזה מקסים ואכפתי!!! אתה (ושאר חבריי הפורום)מציף את האתר בכזאת אהבה אין סופית ומהיכרות הקצרה שלי איתך, הבנתי כמה אתה מקסים ומלא פירגון. אני רוצה לומר לך תודה ענקית, ולשאר חבריי הפורום. ובלי שום קשר אריאל, אנחנו נתראה מחר בקיסריה. אני וניקי מצטרפים ליוסי.

dror2009

New member
וואלה כמה שאתה צודק../images/Emo70.gif

אריאל הוא בנאדם מדהים, (אין עליך אריאל!!!) אנחנו ואני מדבר בשם של כל הפורום (ומי שחולק עלי יכול להגיב אחרת), אין ספק שאתה הבנאדם הראוי לנהל את הפורום, יוסי צריך להיות גאה במעריץ כמוך!!! מת עליך פה אריאל!!!, תמשיך להיוץ כמו שאתה, כי אתה אחלה בנאדם!!!! אגב מישהו יכול להגיד לי מי זה טל ימיני, זה מישהו מהפקה של יוסי? או חבר טוב של יוסי?

אורטל 31

New member
אין ספק..!!!!!!!

אריאל ללא ספק הוא בן אדם אחלה!ואתה צודק דרור.. לדעתי גם הוא ראוי לזה שהוא מנהל תפורום...למרות שאני לא מכירה אותו אישית והכול אבל בככללית איך שאני רואה שהוא מדבר איתנו והכול הוא נשמע כזה מותק ונשמה..רציני.. אוהביםםם אותך אראילו'שש!!

אריאל באמת כל הכבוד.....

טוב אני מכירה את אריאל עוד מהצבא והוא פשוט בן אדם מדהים שלא לדבר על הכישרון המבוזבז הזה אז אריאלוש מותק כל הכבוד על הפורום זה מזכיר לי את המבזקים שהוצאת כל חודש בסיס והפתעת אותי כל פעם מחדש ושבטח אתה עדיין מוציא ואתם רק שאני כבר לא בבסיס
אז באמת כל הכבוד לך וכל מי שמפרגן כאן ליוסי כי הוא זמר מוכשר וטוב ובאמת שונה מכל הזמרים שיש אז שיהיה ליוסי בהצלחה ותמשיכו לאוהב אותו כי יש על מה !

אריאל באמת אחלה!!

אם אתה לא הייתה אני לא יודעת מי היה מוציא על יוסי פורום!!! חוצמזה אתה משקיע וכל זה למרות שאתה בצבא אין עלייך!!!

i D a N 16

New member
שרשור חנופה לאריאל??

ברור שאני אצטרף
הוא באמת מדהים אריאל,כל פעם מפתיע אותי מחדש....בסבלנות,באחריות,באכפתיות,בסימפטיות ובעיקר בכשרון
הוא פאקינג מוכשר הבנאדם,לא נגיד כשרון מבוזבז,כי לדעתי הוא הולך להיות מגה סטאר רציני,ואני הולך לעצב לו את הדיסק הראשון

אם היית יודע כמה כסף הוצאתי

על השרשור הזה...כל מחמאה 250 ש"ח! חתיכת הוצאה. וברצינות.....זה מפתיע ומשמח כ"כ...לראות את השרשור הזה, ואתם אחראים לחיוך גדול שמרוח על הפרצוף ברגע זה,אז תודה לכם באמת! אני משקיע מהזמן שלי (אל תדאגו, בשבועות האחרונים יש לי והרבה, אבל זה בטח ייגמר בקרוב....:) בכיף, כי זה מגיע ליוסי,ואני לא היחיד, אתם גם עוזרים בתור המעריצים להפוך את המקום הזה לכזה כיפי ומשמעותי לכולם נכון?! חוץ מזה, שבטח חלקכם יודעים שיוסי הוא המודל שלי אם אפשר להגיד, ושלמדתי ממנו המון המון, הוא הבי"ס שלי למוזיקה בין היתר... אז תודה. מת לפגוש את כולכם, מדהימים,ולהכיר קצת יותר טוב. טלטול! תודה רבה! אתה תותח בעצמך, ואני גם מדבר מלבד האישיות המדהימה שיצא לי להכיר בזמן מועט, על ההפקה שארגנת ליוסי..היה מושלם! עידנצ'וק, תודה גם לך! אתה כל הזמן מפרגן לי! זה לא הולך ככה!!! ולויקי שהיתה איתי בבסיס וטרחה להזכיר לי קצת נוסטלגיה מלפני חצי שנה... אז לפני שזה ייראה כאילו זה הפורום שלי ואני מודה לאנשים... :) :) אני עוצר כאן.... :) תודה חולה עליכםםםםם בטירוףףףף.

צנובר

New member
הנה, אז קבל אחת בחינם

אריאל, באמת שאין עליך. הפורום פה מנוהל בצורה מדהימה. אתה רגיש לכל אחד, מעודד, מקבל - באמת כל הכבוד. זכה יוסי, שיש לו חבר שכמוך, וזכינו אנחנו. תודה דוד

אין פשוט מה להגיד את צודקת

אריאל פשוט מנהל מצויין הפורום כל פעם מיתעדכן וזה טוב מאוד... אז אריאל אתה ה-
-

דווקא אני שונאת את אריאל..

חרא של בן אדם...
סתם סתם עכשיו ברצינות.. אני חולה חולה חולה חולה חולה חולה עליך,מאושפזת עליך,מטוגנת עליך,אפויה ומודפסת רק עליך!!!!!!!!1111111
אתה כאילו כזה כוסון שיואו תעשה לי ילד!!!!!111בעצם תאומים!!!!!111 לייק אתה מזה מאמי...אתה כזה נשמההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111 ועכשיו באמת ברצינות.. אתה מנהל מקסים וגם בנאדם מקסים!
ואפשר להגיד שגם עזרת קצת(הרבה) לקריירה של יוסי כי עכשיו הרבה יותר אנשים מכירים אותו,בזכותך ובזכות הקומונה והפורום שהקמת (וגם בזכות עוד כמה אנשים שאני זוכרת לפני כמה חודשים לא הפסיקו לפרסם תקומונה מיליון פעם בפורום אירווזיון...) אני מאוד מקווה שתצליח כזמר
(ודרך אגב יא שקרן..שלחת לי שיר של יוסי ולא שלך!!!או שאתה ממש חיקוי מוצלח של יוסי
) תמשיך להיות מי שאתה!
אנחנו אוהבים אותך (חלקנו לפחות..)
על הסכום שאתה מביא לי כבר נדבר

ניר86

New member
באמת אתה תותח על !!!!!

ובן אדם מקסים שדואג לכל אחד ומדבר איתו בגובה העיניים תודה לך על הפורום ועל הכל תמשיך ככה אוהבים אותך...

למעלה