אריאל זילבר נפל לסמים

THE WIZARD 55

New member
אריאל זילבר נפל לסמים../images/Emo203.gif

סרטון מבית היוצר של הימין הקיצוני, צריך לעצור את האנשים האלה.וכמה שיותר מהר, משם יצמח הרוצח הבא!!! לראות ולא להאמין!

KingTino

New member
הוא ירקב בכלא

ואם כבר ישחררו אותו, שהוא יצא מגבולות ב"ש יקבל טיל מאפצ'י שירים אותו ואת לריסה ישר לבורא עולם מי סופר את הסרטון או את יגאל במדינה, זה אשכרה לתת לגטמציה לכל הימין ומבצע שלהם תרצחו ראש ממשלה, תשבו 12 שנה בכלא

respecta1

New member
../images/Emo41.gif זה ממש לא ימין קיצוני

הימין כל המהות שלו שהוא ציוני, מישהו שדורש לשחרר רוצח של ראש ממשלה לא משנה כמה גרוע הוא היה ממש לא ציוני

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo41.gif רק בשביל להבין את ההברקה שלך

חחח אשכרה לגזור ולשמור את מה שאתה אומר
לא ציוני להרוג ראש ממשלה?..צריך להיות לא ציוני?.. אולי מספיק להיות רק ציוני קיצוני מטורף... תמשיך ככה רספקטה, אני הולכת לכתוב ספר הגיגים..אתה תככב בו

respecta1

New member
מה קשור תגידי

ציונות= אהבת הארץ..נהיה מילה נרדפת לפטריוטיות אחרי הקמת המדינה..אבל רק על ישראל והימין ציוני כל דעה ימנית היא ציונית מישהו בא רוצח ראש ממשלה עזבי לרגע שזה מעשה מטורף וצריך להביא למשוגע הזה כדור בראש\ לשים אותו במוסד למושגעים כל ימי חייו ולסמם אותו אבל זה מעשה ממש לא ציוני
בלשון המעטה = זה ממש לא איש ימין לא ימין קיצוני לא ימין כלום, זה סתם חולה נפש

THE WIZARD 55

New member
הוא לא חולה נפש.

הוא תכנן את הרצח, למען אידיאולוגיה אידיאולוגיה של הימין הקיצוני.

הוא מטורף אבל לא חולה נפש

האידיאולוגיה שלו היא בשוליים הכי קיצוניים בימין הקיצוני, גם אותה הוא לא מייצג בדיוק.

respecta1

New member
אז הוא חולה נפש עם דעות ימין קיצוניות

כמו שבדרך כלל קורה לקח משהו הגיוני וסביר ולקח אותו לממדים אחרים

אין קשר בין ציונות לרצח רבין, כלומר

רוצח יכול להיות ציוני ויכול להיות אני ציוני, זה לא משנה. קיצוניות זה כבר משהו אחר ויגאל עמיר לא ציוני קיצוני אלא סתם ימני קיצוני, הוא לא עשה את המעשה הזה מתוך קנאות לציונות, הוא עשה זאת מתוך קנאות דתית משיחית.

THE WIZARD 55

New member
אני סתם הבהרתי לאדון ריספקטה

שהסביר לי שימני הוא ציוני... שיקרא מה כתבת אולי יבין משהו

respecta1

New member
אה ונמאס מהצביעות בנושא הזה

מדברים משהו על יגאל עמיר כולם קופצים (ובצדק) אבל מדברים למשל על שחרור ברגותי רוצח המונים פתאום זה לגיטימי זה בסדר אז מה אם הוא רצח עשרות אנשים ולא רק ברגותי כל אסיר ביטחוני..מדברים על החזר אסירים שתכלול רוצחים..נו אז בסדר זו מחווה לאבו מאזן
הצביעות בנושא הזה הגיע לרמות מטורפות.

חזרת ללכלך ולהפיץ רפש ושקרים? פשוט גועל נפש

זילבר הוא אדם הזוי ושולי בחברה הישראלית בדיוק כמו שאתה.

aviad3333

New member
יגאל עמיר רוצח שפל ומנוול

אבל.... לטעמי דינו ככל רוצח שפל ומנוול אחר. כמו שאמרתי לפני איזה שבוע לא מגיע ממתקים לאף אחד, לא מהמדינה ולא בשקם. לא מהאימא ולא מהשכן. לא חופשות ולא להתחתן. לא להתחתן ולא להתרבות. אם מדינת ישראל מחליטה שצריך לשחרר רוצחים אידיאולוגיים אז צריך לשחרר רוצחים אידיאולוגיים, ולא רק כאלו שאינם יהודים, זו אפליה על בסיס גזע. ושוב - מבחינתי שירקבו כולם בכלא או אפילו שיתנו להם עונש מוות. אגב, בלי קשר - כשרבין נרצח אני עוד הייתי ב"נוער עבודה" אז אי אפשר להאשים אותי שאני חובב גדול של האיש עמיר, שחבל שהשב"כ לא חיסל אותו במקום. אבל אם לפלסטיני רוצח נותנים להתרבות אז גם לעמיר. אם לערבי רוצח נותנים חופש אז גם לעמיר וכך גם הלאה. וזה לא ימין קיצוני. זה אירגון לזכויות אדם. בדיוק כמו אירגוני זכויות אדם שקוראים לשחרר ערבים רוצחים. הלוואי מדינת ישראל תחליט לחוקק עונש מוות לרוצחים ואז לא נידרש לדילמות אלו. מי שלוקח חיים צריך לצאת מנק' הנחה שחייו ילקחו ב"תמורה". אלימות צומחת מקיצוניות בשני הכיוונים (שמאל קיצוני / ימין פלסטיני קיצוני וגם אצלנו היהודים יש אנשים סהרוריים). קיצר הלוואי ימותו כל הרוצחים בכלא ושלא יצאו לאוויר העולם, כך הם לא יסכנו לא אותי ולא אותכם. הקיצוניים מכל הכיוונים מסוכנים. אבל אי אפשר להבדיל בין דם לדם. ברוך השם אני לא מכיר אף אחד שנרצח, אך בטוח יש כאן מישהו כזה - איך היית מרגיש אם ממשלת ישראל הייתה אומרת לך "דמו של יקירך אינו אדום כמו דם הפוליטיקאים"? היית מזדעק לשמיים, אך בעצם זה מה שאומרים כשאומרים שדינו של עמיר שונה מדין רוצחים אחרים.

למעלה